Torstaina päättynyt Suomen Yrittäjien Kunnallisjohdon seminaari houkutteli Lahden Sibelius-talolle yli tuhat osallistujaa. Ensi vuonna tapahtuma järjestetään Turussa. Kuva: Aki Loponen
25.5.2023 klo 14:59
Uutinen

Yli tuhat kunta- ja yrittäjävaikuttajaa taas koolla – Ensi vuonna vuorossa Turku

Suomen Yrittäjien seuraava Kunnallisjohdon seminaari järjestetään ensi vuoden toukokuussa Turussa.

Tämän vuoden Kunnallisjohdon seminaari päättyi Lahdessa torstaina. Tapahtuma keräsi yli tuhat osallistujaa.

Myös Turkuun odotetaan ensi vuonna yli tuhatta kunta- ja yrittäjävaikuttajaa.

– Kunnallisjohdon seminaari on Suomen suurin kunta-, alue- ja elinkeinopolitiikan vaikuttajatapaaminen ja merkittävä kuntien ja yritysten välisen vuoropuhelun paikka, Varsinais-Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Hanna Munter sanoo.

Vuoden 2024 seminaari järjestetään Turun Logomossa 14.–15. toukokuuta 2024. Turkuun odotetaan saapuvan yhteensä yli tuhatta kunnanjohtajaa, elinkeinojohtajaa, kunnanvaltuutettua, yrittäjäjärjestövaikuttajaa, maakuntapäättäjää ja muuta alan huippuasiantuntijaa.

Turun kaupungin elinvoimajohtaja Niko Kyynäräinen uskoo, että seminaarin keskusteluihin nousevat ajankohtaiset teemat: TE-uudistus ja uuden hallitusohjelman tuomat mahdolliset muutokset.

– TE-uudistuksen voimaan astumisesta on Kunnallisjohdon seminaarin aikaan kulunut puoli vuotta, ja uudistuksen pitäisi olla siinä vaiheessa jo aika pitkällä. Uutta hallitusohjelmaa rustataan parhaillaan ja sieltä tulee mielenkiintoisia tekijöitä myös, Kyynäräinen ennakoi.

Tapahtuma tarjoaa osallistujille tuoretta tietoa, uusia näkökulmia ja painavia puheenvuoroja rentoa yhdessäoloa unohtamatta.

– Liput vuoden parhaalle työreissulle voi hankkia jo nyt, toimitusjohtaja Munter kertoo.

Vuoden 2024 tapahtuman järjestämisestä vastaavat Suomen Yrittäjät ja Varsinais-Suomen Yrittäjät. Yhteistyökumppanina on Turun kaupunki.

Toimitus
Toimitus