19.3.2020 klo 12:14
Uutinen

Yrittäjä – et ole yksin!

Me autamme sinua, kun mietit ratkaisuvaihtoehtoja yrityksesi tilanteeseen näissä poikkeuksellisissa koronaolosuhteissa. Ota rohkeasti yhteyttä alla oleviin henkilöihin, niin sinut ohjataan tarvitsemallesi asiantuntijalle.

Tehostettu palvelu käynnistyy välittömästi hyvässä yhteistyössä.

Akuutin maailmanlaajuisen koronavirusepidemian aikaansaama poikkeustilanne vaatii välittömiä toimenpiteitä, joilla yritysten liiketoiminnan jatkuvuus turvataan seuraavien lähikuukausien aikana.

Usea yritys kärsii akuutista kassavirran tyrehtymisestä, joka saattaa pahimmassa tapauksessa vaarantaa yrityksen liiketoiminnan jatkuvuuden. Äkillinen kysynnän romahtaminen on ajanut erityisesti palvelualan yrityksiä ahdinkoon ja romahduttanut tuotantoa eri yrityksissä. Erityisen voimakkaasti kärsivät pienet yritykset, mutta vaikutukset osuvat kaikenkokoisiin yrityksiin.

Yritysten toiminnan jatkuvuus ja niissä olevat työpaikat on turvattava. Elinkeinoelämän toiminnot on normalisoitava mahdollisimman nopeasti ja taloudelliset tappiot, jotka vaikuttavat laajasti koko yhteiskuntaan, on minimoitava.

Kainuulaiset yritykset tarvitsevat kaiken avun ja tuen, että ne pystyvät hyödyntämään tarjolla olevat mahdollisuudet talouden ja toiminnan varmistamiseksi.

Kaiken tämän tiedostaen, olemme yhteistyössä Kainuun yrityspalvelutoimijoiden kanssa päättäneet käynnistää tehostetun yrityspalvelun kainuulaisille yrityksille poikkeustilanteen ajaksi.

Kainuun Edun ja Kainuun kuntien asiantuntijat auttavat yrityksiä ja ohjaavat palveluihin laajassa verkostossa.

Yhteydet löytyvät tästä>>

Verkostossa ovat mukana Kainuun Etu ja Kainuun kunnat, Kainuun Yrittäjät, Kainuun Ely-keskus ja Te-toimisto, Yrityskummit, ProAgria Itä-Suomi -yrityspalvelut, Finnvera, Kajaanin AMK, Kainuun ammattiopisto, Kajaanin yliopistokeskus, Elävä Kainuu Leader ja Oulujärvi Leader sekä Kauppakamari.

Lisätietoja:
Kainuun Yrittäjät, Anu Tervonen, toimitusjohtaja, p. 044 7287 100
Kainuun Etu Oy, Antti Toivanen, toimitusjohtaja, p. 044 551 4554

Muita kiinnostavia aiheita