22.5.2018 klo 08:04
Uutinen

Yrittäjä – haluatko osallistua merellisen Helsingin kehittämiseen?

Helsingin kau­punki perustaa verkoston, jossa käsitellään merellisten yrittäjien käytännön tarpeita, mietitään markkinointitarpeita ja palveluiden kehittämistä. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan.

Helsingin kaupunki valmistelee merellistä strate­giaa, jonka tavoitteena on parantaa rannikkokohteiden saavutet­tavuutta ja saariston palveluja sekä lisätä merellisiä tapahtumia. Merellisen kaupungin kehittämisen pääl­limmäisiksi teemoiksi on noussut saarien reittiliikenteen toimivuus, merellisten kohteiden markkinointiviestintä, veneilijöiden vieras­venesatama- ja muut palvelut, merelliset tapahtumat, kohteiden puhtaanapito sekä merellisten yrittäjien näkökulmat ja erilaiset kehitystoiveet.

Helsingin merellisyys ei avaudu ja toteudu ilman yrittäjiä. Kau­punki onkin perustamassa verkoston, jonka tapaamisissa käsitellään merellisten yrittäjien käytännön tarpeita, mietitään markkinointitarpeita ja palveluiden kehittämistä.

Yrittäjä – jos olet kiinnostunut osallistumaan merellisen Helsingin kehittämiseen, ilmoittaudu mukaan osoitteessa toimisto.helsinki@yrittajat.fi.

Kuva: AdobeStock