Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

13.5.2024 klo 12:06
Uutinen

Yrittäjä, ilmianna vuoden 2024 kesäkohteita Turussa / Reveal the summer hotspots in Turku for 2024

Oletko löytänyt viihtyisän kesäkohteen, joka on jäänyt erityisen hyvin mieleesi? Nosta se esille myös muille yrittäjille!

Vinkkaa Turun kesäkohteita yrittäjille ja tue samalla Turkulaisia yrityksiä suosittelujesi avulla. Kohde voi liittyä esimerkiksi herkutteluun, rentoutumiseen tai muihin aktiviteetteihin ja elämyksiin. Se voi olla arjen pieni loma tai pidempikestoinen kokemus. Ehkä se oli kahvila, jossa tarjoiltiin parasta pullaa, jonka olet koskaan maistanut tai jokin jännittävä aktiviteetti, jonka jokaisen tulisi kokea.

Vastausten avulla voimme myös vinkata kiireisille Turkulaisille yrittäjille hyviä kesäkohteita niin arkeen, kuin lomaankin. Joten, yrittäjä, kerro meille: Mitkä ovat sinun suosikki kesäkohteet Turussa sekä kenelle ja miksi suosittelet niitä? Jaa tarinasi ja auta alueen yrityksiä ja yrittäjiä viettämään upea kesä Turussa!

Reveal the summer hotspots in Turku for 2024

Have you found a cozy summer destination that has particularly stuck in your mind? Highlight it for other entrepreneurs as well!

Entrepreneur, have you discovered a memorable summer spot in Turku? Share it! Recommend places for culinary delights, relaxation, or other activities. Maybe it was a café with the best bun ever, or an exciting activity everyone should try. Your recommendations help local businesses and provide great summer options for busy Turku entrepreneurs.

So, tell us: What are your top summer spots in Turku, and why do you recommend them? Share your story and help create a fantastic Turku summer!