7.8.2023 klo 08:00
Uutinen

Mainos | Yrittäjä: löydä tapahtumatilat ja -palvelut Pirkanmaalla yhden katon alta

Tapahtuma tai kokous edessä, mutta sopiva tila puuttuu? Venuu tarjoaa yrittäjälle mahdollisuuden viettää kokouspäiviä tai isompia tapahtumia Pirkanmaan parhaissa vuokratiloissa.

Venuusta löytyy erilaisia vuokratiloja aina muutaman hengen kokoustiloista isoihin tapahtumahalleihin. Kuvan tilat: 1. MOW Supernova Quanta – Tampere 2. Elämyslaari Kammi – Ylöjärvi 3. Villa Hepolahti – Laitikkala 4. Tila Lounge – Tampere

Venuu on yrittäjän paras ystävä, kun etsit toimivaa vuokratilaa yritystapahtumiin, kokouksiin, palavereihin, tiimipäiviin tai firman juhliin. Kun kaikki tapahtumapalvelut löytyvät saman katon alta, on tapahtuma näppärä järjestää ja aikaa säästyy huomattavasti.

Ei pelkkiä tapahtumatiloja

Venuu tunnetaan tapahtumatilojen markkinapaikkana, sillä niistä toiminta sai alkunsa vuonna 2013. Tarjontaa on myös Pirkanmaalla valtavasti, ainoastaan tapahtumatiloissa on noin 500 vaihtoehtoa erikokoisiin ja tyyppisiin tilaisuuksiin.

Suomalainen yritys on kuitenkin laajentunut kansainvälisesti ympäri Eurooppaa ja Suomen markkinoilla kauppa käy kuumana myös cateringin, tapahtumatuotannon, bändien, valokuvaajien, esiintyjien, tapahtumatarvikkeiden sekä elämysten parissa.

Helposti ja ilman lisäkustannuksia

Venuussa selaaminen, tarjouksen pyytäminen ja tilan varaaminen tapahtuu kaikki ilman lisäkustannuksia ja rekisteröitymisiä. Tiloja on helppo selata ja filtteröidä omien tarpeiden mukaan. Hakukriteereinä ei ole ainoastaan tilan sijainti ja kapasiteetti, vaan myös erilaiset palvelut ja lisäominaisuudet kuten vaikkapa sauna tai kokousvälineistön kattavuus.

Varaaminen tapahtuu helposti: Venuun verkkosivun kautta lähetetty kysely ohjautuu suoraan palvelun tarjoajalle. Kaikki kommunikaatio tapahtuu siis ilman välikäsiä.

Sekä isoja että pienempiä yrityksiä palveleva Venuu.fi tarjoaa tilojen ja palveluiden lisäksi paljon vinkkejä ja ideoita onnistuneiden tapahtumien järjestämiseen blogissa.