4.5.2021 klo 08:45
Uutinen

Yrittäjä, oletko valmis uusiin yhteistyökuvioihin? Helsingin Yrittäjien virtuaalisilla Yritystreffeillä 25.5.2021 tapaat potentiaalisia kontakteja ja asiakkaita

Helsingin Yrittäjien vuoden päätapahtuma Yritystä Stadiin huipentuu virtuaalisiin Yritystreffeihin, jossa sadat yrittäjät pääsevät tutustumaan toisiinsa verkon välityksellä. Voit sopia Yritystreffien aikana yksittäisiä 15 minuutin treffejä sinulle sopivien kontaktien kanssa. Mukana on myös tapahtuman kumppaneita, joiden kanssa sinun on mahdollista sopia tapaamisia. Tervetuloa testaamaan pitchaustaitojasi ja laajentamaan omia verkostojasi maksuttomille Yritystreffeille 25.5.2021.

Helsingin Yrittäjien järjestämän Yritystä Stadiin -tapahtuman kohokohta on ollut vuosien varrella kohtaamiset yrittäjien kesken. Yritystreffit järjestetään nyt toista kertaa virtuaalisessa muodossa.

– Yritystä Stadiin -tapahtumaan kuuluu vahvasti verkostoituminen sekä yrittäjien kesken että kumppaneiden kanssa. Virtuaalisilla Yritystreffeillä yrittäjien on mahdollista löytää yhteistyökumppaneita, myydä tai ostaa palveluja sekä kasvattaa omaa verkostoaan. Kannattaa ehdottomasti ilmoittautua treffeille mukaan ja etsiä aktiivisesti uusia tahoja omaan verkostoon, tapahtumatuottaja Nina Salminen sanoo.

Yritystreffeiltä uusia kumppaneita ja kauppaa

Yritystä Stadiin -tapahtuman ohjelman jälkeen starttaa klo 15.00 Yritystreffit, jonne on erillinen ilmoittautuminen. Virtuaalisilla treffeillä yrittäjät voivat ennakkoon valita 15 minuutin pituisia tapaamisia toivomiensa kontaktien kanssa. Osallistumiseen tarvitset vain internet-yhteyden lisäksi mobiililaitteen tai tietokoneen, jossa on mikrofoni ja kamera. Yritystreffit käydään GoToMeeting-alustalla.

Yritystreffeille osallistuminen on osallistujille maksutonta.

OHJELMA // TI 25.5.2021

  • klo 15.00 tapahtuma alkaa
  • Yhteistyökumppani Elisan puheenvuoro
  • Yhteistyökumppani Fennian puheenvuoro
  • klo 15.30 BusinessMakerin ohjeistus osallistujille
  • klo 15.40 Online-treffit alkavat
  • klo 18.00 tilaisuus päättyy

>> Ilmoittaudu Yritystreffeille

>> Tutustu myös Yritystä Stadiin -tapahtuman ohjelmaan


MITEN YRITYSTREFFIT TOIMII?

  • Ilmoittaudu mukaan 12.3.2021 alkaen – HUOM! Rekisteröityminen on auki edelliseen päivään 24.5.2021 klo 14 asti, joten toimi ajoissa. Varsinaisena tapahtumapäivänä 25.5.2021 ei enää voi ilmoittautua mukaan.
  • Sovi treffejä 12.3.–24.5.2021 klo 14.
  • Ole paikalla 25.5.2021 klo 15.
  • Viihdy ja kohtaa muita yrittäjiä treffeillä!

Yritystä Stadiin on Helsingin Yrittäjät ry:n vuosittainen suurtapahtuma yrittäjille ja yrittäjyyttä harkitseville. Inspiroivien puhujien lisäksi tapahtuma tarjoaa hyötytietoa ja mahdollisuuden tehokkaaseen verkostoitumiseen Yritystreffeillä. Vuonna 2021 Yritystä Stadiin -virtuaalitapahtuman järjestää Helsingin Yrittäjät yhdessä yhteistyökumppaneiden ja Vahva yrittäjyys -ESR-hankkeen kanssa. Tapahtuman pääyhteistyökumppani on Elisa Oyj.

Kuva: Shutterstock