31.5.2017 klo 23:47
Uutinen

Yrittäjä, tarjoa nuorelle keikkatyö päiväksi tai tunniksi –kampanja

Kotkan Yrittäjät ja Ohjaamo Kotka haastavat kotkalaiset yritykset ja yrittäjät tarjoamaan kotkalaiselle nuorelle kesällä yhden työtehtävän päiväksi tai vaikka yhdeksi tunniksi. Työ voi olla esimerkiksi varaston siivoamista, mapittamista, muuttoapua tai some-päivitysten tekoa. Kaikki työkokemus on nuorelle tärkeää. Me yritykset saamme kesäapua ja mahdollisesti tulevaisuudessa hyviä työntekijöitä.

Nuoren löytämisessä keikkatyöhön ja samalla myös palkan maksuun voit hyödyntää Work Pilots –keikkatyösovellusta. Voit ilmoittaa keikan mobiililaitteellasi ja Work Pilots etsii läheltäsi sopivan tekijän. Sovellus hoitaa myös sopimukset, maksuliikenteen ja veronmaksun puolestasi. Sitoudut yhteen keikkaan kerrallaan. Sovellusta käyttää jo oli 400 kotkalaista nuorta. Lisätietoa Work Pilots –sovelluksesta: www.workpilots.fi

Infotilaisuus Work Pilots -keikkatyösovelluksen käytöstä

Infotilaisuus järjestetään Yhteisötalo Messissä torstaina 15.6.2017 klo 8-9 Ohjaamo Kotkan uusissa tiloissa, Kirkkokatu 22, entinen Palotornin päiväkoti.

Ohjaamo kotka auttaa

Ohjaamo auttaa muulloinkin kuin infopäivänä Work Pilots -sovelluksen käytössä. Ohjaamosta voit myös tiedustella pidempään kesätyörupeamaan kesätyöntekijäehdokkaita jo valmiiksi haastatelluista noin 400 kotkalaisesta nuoresta, jotka ovat 15-19-vuotiaita. Kysy lisää: Ohjaamo Kotkan koordinaattori Kaisa Heimonen p. 040 646 3700 tai piipahda Kotkan Ohjaamossa paikan päällä. Ohjaamo on avoinna ma-pe 13-17 Kauppakeskus Pasaati torstaihin 1.6.2017 asti ja maanantaista 5.6.2017 alkaen Yhteisötalo Messissä Kirkkokatu 22.

Lähde mukaan rakentamaan nuorten ja yritysten elinvoimaista Kotkaa!

Kotkan Yrittäjät ry ja Ohjaamo Kotka