11.5.2020 klo 16:36
Uutinen

Yrittäjä, vastaa kyselyyn ja tule mukaan luomaan Helsingin kaupunkiin yrittäjyys- ja työelämäkasvatuksen palvelukonseptia

Helsingin kaupungilla on maaliskuussa aloitettu Yrittäjyyden ja työelämäosaamisen Stadi -valmisteluhanke Kasvatuksen ja koulutuksen toimialan ja elinkeino-osaston yhteistyössä. Kevään 2020 yhtenä tavoitteena on tutkia ja tunnistaa oppilaitosten, elinkeinotoimijoiden sekä intressiryhmien tulevaisuuden yrittäjyys- ja työelämäyhteistyöhön liittyviä tarpeita. Auta kehitystyötä osallistumalla kyselyyn, joka on avoinna 18.5. asti.

Käyttäjätarpeita kartoitetaan kahdella tavalla: kohdennetuilla laadullisilla haastatteluilla sekä kyselyllä. Kyselyyn toivotaan erityisesti vastauksia myös yrittäjiltä sekä muilta intressiryhmiltä. Vastausaikaa on maanantaihin 18.5. saakka.

Vastaa kyselyyn >

Vastauksien pohjalta luodaan kaupunkitasoinen toimintamalli yrittäjyys- ja työelämäosaamisen edistämiseen. Kehitystyössä on mukana kaikki kaupungin kouluasteet, elinkeino-osasto, kanslia sekä lukuisia kolmannen sektorin toimijoita yrittäjyyden ja työelämäkasvatuksen sekä tulevaisuuden tutkimuksen alalta.

Lisätietoja:

Iida Jääskeläinen
Projektipäällikkö
Yrittäjyyden ja työelämäosaamisen Stadi

Helsingin kaupunki
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Kehityspalvelut
p. 09 310 27713
iida.jaaskelainen(at)hel.fi
www.hel.fi/kasvatusjakoulutus