26.1.2019 klo 21:26
Uutinen

Yrittäjägaalassa kunniamaininta Rakennusliike Avikainen Oy:lle

Etelä-Savon Vuoden yrityksen valinnan yhteydessä päättänyt myöntää kunniamaininnan Rakennusliike Avikainen Oy:lle. Avikainen on yksi Suomen pitkäaikaisimpia edelleen samalla nimellä toimivia rakennusalan yrityksiä. Vakaata ja taloudellisesti vahvaa toimintaa jo toisessa ja kolmannessa polvessa suorittava Avikainen varmistaa omalta osaltaan rakennustöiden pysymisen oman maakunnan yhtiöllä.

Jo vuodesta 1951 Etelä-Savossa toimineen Rakennusliike Avikaisen pääasialliset toimialat ovat uudis- ja korjausrakentaminen sekä maansiirto- ja nostotyöt. Vuosikymmenien ajan ammattimaisesta rakentamisesta saadun kokemuksen ja osaamisen nojalla Avikaista pidetään luotettavana ja joustavana yhteistyökumppanina niin yksityisten asunnonostajien kuin suurimpien rakennuttajien keskuudessa. Asiakaslähtöisyys on yhtiön keskeinen arvo ja uudet kodit räätälöidään täysin asiakkaiden toiveiden mukaan. Asiakkaat arvostavat suuresti Avikaisen rakentamisen laatua.

Yrityksessä toimivien jäsenien hyvä yhteistyö, kunkin erikoisosaaminen ja kehityskyky sekä vanhemmilta opittu yrittämisen taito ja yhteiskunnan asettamien vaatimusten tarkka noudattaminen ovat olleet aina tekemisen keskiössä. Näihin perustuu se, että perheyritys pysyy voimissaan, tuottaen huippulaatua rakentamiseen. Hyvänä työllistäjänä ja rakentamisen kerrannaisvaikutusten myötä Avikainen luo maakuntaan elinvoimaa.

Yhtiössä arvostetaan omaa henkilöstöä ja panostaa työntekijöiden asiantuntemuksen vahvistamiseen. Avikainen tekee yhteistyötä alan oppilaitosten kanssa tarjoamalla työssäoppimisjaksoja rakennusalan opiskelijoille. Yritys on myös aktiivisesti mukana Talonrakennusteollisuus Itä-Suomen piirin toiminnassa sekä hallitustyöskentelyssä.

Avikainen oli vahva tekijä Mikkelin Asuntomessujen toteuttamisessa vuonna 2017. Puurakentamisen osaaja rakensi 6 omakotitaloa ja 12 asuntoa rivitaloihin messualueelle. Rakentaminen ja valmiit asunnot saivat hyvät arvostelut niin messuvierailta kuin valtakunnallistakin huomiointia. Asuntomessujen yhteydessä syntyi Avikaisen oma rakennusbrändi: Saimaan ateljee.

Lisätiedot: Seppo Avikainen (Toimitusjohtaja) 015 340 850