5.8.2020 klo 11:38
Uutinen

Yrittäjägallup käynnissä elokuun alussa – kannattaa vastata!

Tutkimuslaitos Kantar TNS lähestyy taas sähköpostitse yrittäjiä kyselyllä, jolla selvitetään yrittäjien kokemuksia koronakriisistä ja muuta ajankohtaista asiaa. – Kyselyyn kannattaa vastata, sillä se auttaa meitä ajamaan yrittäjien tarvitsemia muutoksia. Nyt tarvitsemme tietoa esimerkiksi kustannustuen kehittämistarpeista, Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen sanoo.

Tutkimuslaitos Kantar TNS on selvittänyt Suomen Yrittäjien pyynnöstä kevättalvesta asti, kuinka koronakriisi on vaikuttanut Suomessa toimiviin pieniin ja keskisuuriin yrityksiin.

– Yrittäjien vastausten perustella saatu tieto on ollut todella tärkeää, kun olemme vaatineet poliitikoilta toimia yritysten aseman parantamiseksi kriisissä. Toimia on saatu. Kiitos siis kaikille, jotka ovat jaksaneet ja ehtineet vastata! Mikael Pentikäinen kiittää.

Kriisi on edelleen päällä, ja tieto yrittäjien kokemuksista ja tarpeista siis edelleen tarpeellista.

– Siksi toivon, että mahdollisimman moni ehtisi taas vastata, jos kysely omaan sähköpostiin ilmestyy, Pentikäinen vetoaa.

Yrittäjägallup auttanut yrittäjien asioiden ajamisessa jo vuosia

Yrittäjägallup-kyselytyökalu on luotu yhteistyössä Kantar TNS:n kanssa. Suomen Yrittäjät on käyttänyt sitä vuodesta 2017 saakka. Yrittäjiltä kysytään vain yrittäjien asian ajamisen kannalta tärkeitä asioita. Kysely on lyhyt, eli aikaa ei tuhraannu tuhottomasti. Sillä saadaan esille yrittäjäkunnan rakennetta ja yrittäjiä oikeasti edustava mielipide.

Luotettavuuden vuoksi kyselyyn haetaan 1000 vastaajaa. Tällä kertaa kysely on käynnissä elokuun alkuviikoilla.

toimitus @ yrittajat.fi