29.11.2018 klo 13:42
Uutinen

Yrittäjägallupin kysely käynnistyy – kannattaa vastata!

Kantar TNS lähestyy yrittäjiä sähköpostitse Yrittäjägallupin kyselyllä joulukuun alkupuolella. Yrittäjägallup on tärkeä työkalu edunvalvonnassa. – Toivomme runsaasti vastauksia, Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen sanoo.

Kantar TNS läehttää Yrittäjägallup-kyselyä yrittäjille tiistaista 4.12. alkaen. Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen toivoo, että mahdollisimman moni yrittäjä vastaisi kyselyyn, jos sellainen sähköpostiin tulee.

Suomen Yrittäjät teettää Yrittäjägallup-kyselyitä Kantar TNS:llä, jotta saadaan luotettavasti selville yrittäjien mielipiteitä ajankohtaisiin asioihin. Tietoa tarvitaan vaikuttamisen taustaksi.

Yrittäjiltä kysytään vain yrittäjien asian ajamisen kannalta tärkeitä asioita. Tällä kertaa aiheina ovat muun muassa verotus, yritystuet, reilu kilpailu ja kuntien yritystoiminta. Kysely on lyhyt, eli aikaa vastaamiseen ei tarvitse varata paljoa.

Kyselyllä saadaan esille yrittäjäkunnan rakennetta ja yrittäjiä oikeasti edustava mielipide. Se edustaa koko suomalaisen yrittäjäkentän kantaa, sillä kyselyä lähetetään myös sellaisille yrittäjille, jotka eivät vielä ole yrittäjäjärjestön jäseniä.

Kysely alkaa siis joulukuun ensimmäisellä viikolla ja jatkuu parisen viikkoa. Luotettavuuden vuoksi kyselyyn haetaan 1000 vastaajaa.