7.9.2018 klo 10:26
Uutinen

Yrittäjägolfissa verkostoitumista ja hienoja suorituksia

Nelisenkymmentä yrittäjää osallistui torstaina LähiTapiola Pohjoisen ja Keski-Pohjanmaan Yrittäjien yhteiseen Yrittäjägolfiin Nivalaan.

Iso joukkio yrittäjiä kokoontui torstai aamupäivänä Nivalan seudun Golfin terassille. Golfklubin toiminnanjohtaja Mika Takanen kertoi päivän kulusta, kilpailun säännöistä ja erikoiskilpailuista. Kolmen-neljän hengen ryhmät lähtivät viheriöille innokkaina. Sää suosi ja kilpailu eteni rivakasti.

Iltapäivällä järjestettiin juhlavat palkintojenjaot, jossa palkittiin päivän parhaat pelaajat ja joukkueet. – Yhtään hole-in-one ei nähty tälläkään kertaa, mutta ehkä se vielä joskus sieltä tulee, totesi LähiTapiola Pohjoisen liiketoimintajohtaja Ilkka Herva, pilke silmäkulmassa.

Voittajajoukkueessa pelasivat Mikko Purontakanen, Sirpa Rauma, Pekka Hosio ja Janne Vikeväinen. Toiseksi tulleessa joukkueessa kilpailivat Jere Reinikainen, Martti Liuska, Auli Lukkarila ja Juha Ekorre. Kolmannessa joukkueessa pelasivat Pentti Vaara, Pekka Palo, Ari Rauma ja Jussi Miilukangas.

Pistebogeyssä pelattiin sekä naisten ja miesten sarja. Voittajaksi suoriutuivat Tiina Karjalainen ja Pentti Vaara.