28.5.2019 klo 13:27
Uutinen

Yrittäjäjärjestö tukenasi hankinnoissa

Miten yritys oikein voi päästä kiinni julkisiin hankintoihin? Miten hankintayksikkö voi kehittää hankintaprosessejaan yritysystävällisemmiksi?

Mitä kuntapäättäjien olisi hyvä ottaa huomioon kunnan elinvoima- ja hankintastrategiaa pohtiessaan? Meiltä saat tietoa ja apua!

Päijät-Hämeen Yrittäjien hankintaneuvontapalvelu tukee yrittäjiä, kuntien hankintayksiköitä sekä kuntapäättäjiä hankintoihin liittyvissä kysymyksissä. Hankintaneuvonta tarjoaa yrittäjille tietoa ja apua tarjouskilpailuihin ja markkinavuoropuheluun osallistumiseen ja toimii yrittäjien kanavana oman kunnan hankintojen kehittämiselle. Hankintayksiköille palvelu tarjoaa tietoa ja tukea markkinavuoropuhelun parantamiseen ja hankintaprosessien kehittämiseen sellaisiksi, että pk-yritykset voivat niihin helpommin osallistua. Palvelu edistää tapahtumien ja viestinnän kautta yrittäjien ja kuntien aktiivista ja avointa vuoropuhelua hankinnoista. Alueellinen hankintaneuvontapalvelu toimii Työ- ja elinkeinoministeriön Suomen Yrittäjille myöntämällä rahoituksella.

Lataa esite >