Kuva: Getty Images
30.8.2023 klo 15:06
Uutinen

Yrittäjälle tärkeä vastuullisuustieto kootusti yhdestä paikasta – Sivusto nyt auki

Suomen Yrittäjät on avannut oman sivuston vastuullisuuteen liittyen.

Kaikki vastuullisuudesta yrittäjälle -sivustolta löydät aihetta käsittelevät uutiset, blogit ja tiedotteet sekä koulutukset ja alueelliset tapahtumat.

Suomen Yrittäjien Yrittäjät-akatemia järjestää vastuullisuuteen liittyviä koulutuksia.

– Tarjolla on joustavia ja matalan kynnyksen koulutuksia, joihin voi osallistua etänä omalta laitteelta. Koulutukset on otettu hyvin vastaan, esimerkiksi Erotu vastuullisuudella -verkkokurssi on saanut osallistujilta erinomaisen palautteen, kertoo koulutuspäällikkö Päivi Ojala Suomen Yrittäjistä.

Ojalan mukaan koulutustarjonta rakentuu laaja-alaiselle vastuullisuusajattelulle.

– Tarkastelemme vastuullisuutta kolmesta näkökulmasta, jotka ovat sosiaalinen vastuu, ympäristövastuu sekä talouteen ja hallintoon liittyvä vastuu.

– Vastuullisuus on laaja ja liikkeessä oleva ilmiö, ja se voi helposti näyttäytyä kaukaiselta ja hähmäiseltä. Siksi aihetta käsitellään käytännönläheisesti pienten yritysten arjen tekemisen kautta. Moni yrityksissä jo tuttu asia kuten hyvä työnantajuus ja hyvä taloudenpito asettuu vastuullisuuden alle. Uutta puolestaan voi olla esimerkiksi se, kuinka vastuullisuudesta on hyvä viestiä sidosryhmille, Ojala jatkaa.

Ojalan mukaan yritysvastuu koskettaa jokaista yritystä asiakkaiden, alihankintaverkostojen ja muiden sidosryhmien kautta.

– Koulutusten avulla haluamme auttaa yrityksiä tunnistamaan yritysvastuun merkityksen ja mahdolliisuudet sekä vastaamaan sidosryhmien odotuksiin myös ennakoivasti.

Kaikki vastuullisuudesta yrittäjälle -sivusto löytyy Suomen Yrittäjien verkkopalvelun etusivulta. Jatkuvasti päivittyvälle sivustolle pääset tästä.

Vinkkaa meille juttuaihe!

  • Kerro siis meille, mitä yrittäjän elämässä tapahtuu.
Toimitus
Toimitus