8.5.2018 klo 10:25
Uutinen

Yrittäjän on panostettava myös itseensä

Mitä parempi fyysinen kunto, sitä parempi työkyky ja vähemmän uupumusta. Liikkuva Suomi järjestää Hämeenlinnassa Liikkuva yrittäjä -ohjelman, jonka startti on kesäkuulla.

Arjen kiireessä on ihan luonnollista, että tulee helposti asetettua omat tarpeensa taka-alalle. On kuitenkin hyvä huomioida, että yrittäjänä olet itse toimintasi kaikista tärkein voimavara. Hyvä ja energinen olo on saavutettavissa jo pienten valintojen avulla.

Liikkuva Suomi järjestää yrittäjille kesäkuussa Liikkuva Yrittäjä -hyvinvoinnin ohjelman, jossa sinua autetaan tekemään pitkäkestoisia valintoja niin liikunnan-, ravinnon-, levon- ja mielen hyvinvoinnin suhteen. Mukana valmennustiimissä on myös hiihtäjä Krista Pärmäkoski.

Ohjelman taustalla on sähköinen, yhteisöllinen alusta, josta löytyy eri lähtötasoille suunnattuja liikuntaohjelmia ja valmentajien neuvoja ja ohjeita. Alustalle on ravitsemusvinkkejä on koonnut Patrik Borg ja uni- ja lepo-ohjelmasta vastaa Oivauni Oy:n Henri Tuomilehto.

Sähköisen alustan etu on myös sen sosiaalisuus. Suljetussa yhteisössä pääset kannustamaan yrittäjäkollegaa ja verkostoitumaan. Uusia yhteistyökuvioita voi syntyä lähes huomaamatta, kun keskustelua käydään virka-ajan ulkopuolella ja yhteisten intressien myötävaikutuksella.

Ohjelma alkaa teemaluennolla Scandic Aulangolla. Luennon aiheena on Liikunnan vaikutus hyvinvointiin ja lisäksi luvassa on liikuntalajien testausta. Ohjelma jatkuu elokussa Ahveniston toimintapuistossa, jossa kuullaan teemaluento ravinnosta ja taas testataan liikuntalajeja.

Katso koko ohjelma Liikkuva Suomi -sivustolta >>

toimitus@hameenyrityssanomat.fi