Yrittäjäakatemian ensimmäinen lähikoulutuspäivä järjestetään 5.4.2022 Hämeenlinnan Verkatehtaalla.

Yrittäjät-akatemia tarjoaa koronan kurittamille yrittäjille maksutonta koulutusta

Yrittäjistä 70 prosenttia kertoo, että ajan ja usein rahankin puute on suurin este osaamisen lisäämiselle. Tähän kysyntään ja haasteeseen vastataan pääosin verkossa tapahtuvalla maksuttomalla Yrittäjä-akatemialla sekä lähipäivillä, joista ensimmäinen järjestetään Hämeenlinnan Verkatehtaalla 5.4.

Suomen Yrittäjät on perustanut maksuttoman koulutuskokonaisuuden, jonka kursseille voivat ilmoittautua kaikki pk-yrittäjät. Yrittäjät-akatemiaan voivat maksutta osallistua pk-yrittäjät ja heidän henkilökuntansa. Akatemiassa on kaksi pääteemaa: digitaalisuus ja vastuullisuus.

Opintoja suoritetaan pääsääntöisesti etänä. Yksittäisiin koulutuksiin voi osallistua oman valinnan mukaan. Myös lähipäiviä järjestetään. Ensimmäinen on huhtikuussa Hämeenlinnan Verkatehtaalla 5.4. ja toinen SuomiAreenan yhteydessä Porissa.
– Hämeen Yrittäjät on ollut alueellisena kumppanina ja yrittäjien tarpeiden esiintuojana Yrittäjäakatemian valmistelussa sen alusta alkaen. On samalla upeaa ja luontevaa, että akatemian kohtaamiset alkavat myös täältä Hämeestä ja Hämeenlinnasta, toteaa Hämeen Yrittäjien toimitusjohtaja Juha Haukka.

Lisää bisnestä, lisää työpaikkoja

Akatemian mahdollistaa LähiTapiola, jonka lahjoituksen avulla on palkattu valmentajat ja tullaan järjestämään lähipäivät.
– Akatemian laajasta tarjonnasta löytyy ihan varmasti jokaiselle jotakin riippumatta omasta koulutuspohjasta. Toivotamme myös kaikki oppilaitokset mukaan hankkeeseen, eli jos et vielä ole mukana, olet tervetullut, kertoo Yrittäjät-akatemian projektipäällikkö Päivi Ojala.