26.3.2019 klo 14:37
Uutinen

Yrittäjät luovat työtä ja kasvua!

Suomi tarvitsee nyt ja tulevaisuudessa entistä enemmän yrittäjiä ja yrityksiä. Se on tärkeää kaikille Suomessa, koska yrittäjät luovat työtä ja kasvua.

Suomen tulee pyrkiä olemaan maailman paras maa yrittää. Sain kunnian olla pari viikkoa sitten Pieksämäellä teollisuusneuvos Pekka Kovasen neuvosjuhlissa ja yhtälailla sielläkin pitäessäni Etelä-Savon Yrittäjien terveyhdyspuhetta korostin tätä yrittäjien visiota olla maailman paras maa yrittää. Heidän yritystoimintansa on jo maailmalaajuista, hyvä yrittämisen pohja mahdollistaa kasvun.

Ensi vuosikymmenen kasvupolitiikka kannustaa yritystoimintaan ja sen kasvattamiseen ja palkitsee yrittäjiä riskin ottamisesta. Tulee helpotuksia yrittämiseen ja työllistämiseen ja Suomen talous kasvaa kestävästi, työllisyys vahvistuu ja hyvinvointivaltion perusta lujittuu. Nämä kaikki on mahdollista, jos onnistumme eduskuntavaaleissa 2019.

Suomen Yrittäjät haluaa, että 2020-luku on kasvun vuosikymmen. Sitä kautta saamme työllisyysastetta nostettua, jotta voimme selviytyä ikääntymisen kasvattamista hoitokuluista ja pystymme panostamaan esimerkiksi sivistykseen, puolustukseen ja ympäristönsuojeluun. Suomen Yrittäjät haastaa kaikki puolueet tarttumaan tähän kasvutavoitteeseen.

Lisää Suomen Yrittäjien tavoitteista löydät www.kasvasuomi.fi – sieltä löytyvät myös kaikki yrittäjäjärjestöön kuuluvat kansaedustajaehdokkaat.

Muistathan Sinäkin, vain äänestämällä voit vaikuttaa. Tee viisas päätös- äänestä kasvua!

Jaana Kärkkäinen
varapuheenjohtaja
Etelä-Savon Yrittäjät