18.6.2019 klo 11:13
Uutinen

Yrittäjät SuomiAreenassa: Miten pk-yrittäjä voi taistella ilmastonmuutosta vastaan? 

Ilmastonmuutos on kaikkien huulilla. Yrittäjän vapaudesta ja vastuusta keskustellaan SuomiAreenassa Eetunaukion lavalla perjantaina 19.7. klo 11.30 alkaen.

– Ilmastonmuutos on aikamme suurimpia uhkia. Meidän kaikkien pitää muuttaa toimintaamme, jotta saamme ilmastonmuutosta torjutuksi, Suomen Yrittäjien viestintäjohtaja Taru Jussila sanoo. Yrittäjät tuo aiheen SuomiAreenalle.

Suomen Yrittäjät on jälleen mukana Suomen suurimmassa yhteiskunnallisessa keskustelutapahtumassa SuomiAreenassa Porissa heinäkuussa.

– Miten pienyrittäjä voi taistella ilmastonmuutosta vastaan? Kuinka tärkeä rooli vastuullisuudella on yrittäjän arjessa? Näistä keskustelemme SuomiAreenalla, Jussila kertoo.

Suomen Yrittäjät järjestää perjantaina 19.7. kello 11.30 Eetunaukion lavalla keskustelun ”Vapaus ja vastuu – kohti parempaa bisnestä! Ilmasto ja vastuullisuus yrittäjän arjessa.”

Omia näkökulmiaan aiheeseen tuovat Suomen Yrittäjien puheenjohtaja, yrittäjä Jyrki Mäkynen Oy HM Profiili Ab:sta, toimitusjohtaja Elina Koivumäki Lexperience Oy:stä, ammattipelaaja ja yrittäjä Rosie River eli Roosa Puonti River Network Oy:sta, tubettaja ja räppäri, yrittäjä Seksikäs Suklaa eli Luyeye Konssi Lähiömedia Ay:stä ja päällikkö Helena Kekki Yritysvastuuverkosto FIBSistä.

Keskustelun juontaa Taru Jussila. Se järjestetään yhdessä Yritysvastuuverkosto FIBSin kanssa.

SuomiAreena järjestetään Porissa 15.–19.7.2019. Yhteensä SuomiAreenalla on 200 tilaisuutta ja tuhat puhujaa. Tapahtumasta vastaavat Mediahub ja Porin kaupunki.

Muita kiinnostavia aiheita