20.10.2017 klo 09:29
Uutinen

Yrittäjäverkostosta voimaa

70 savolaisen yrittäjän heimo Yrittäjäpäivillä Joensuussa.

Valtakunnalliset Yrittäjäpäivät on Suomen suurin yrittäjätapahtuma. Tänä vuonna se järjestetään 20.-22.10. Joensuussa, jonne kokoontuu yli 1500 yrittäjää ympäri Suomea.

Jälleen kerran Yrittäjäpäivillä on pohjoissavolaisia osallistujia eniten, järjestävän tahon eli pohjoiskarjalalaisten yrittäjien jälkeen. Tapahtumaan on lähdössä yli 70 osallistujaa eri puolilta Pohjois-Savoa; Suurin osallistujajoukko on Iisalmesta.

Iisalmen Yrittäjien puheenjohtajana toimiva Kopio-Raksan yrittäjä Jukka Ryhänen kertoo, että Yrittäjäpäivien perjantain tulojuhlan teemana on ”heimolaisuus”, mikä on myös savolaisille ihmisille tärkeä juttu.

– Tunnustamme savolaista heimoveljeyttä ja lupaamme, että tänäkin vuonna savolaiset yrittäjät näkyvät ja kuuluvat positiivisessa hengessä Yrittäjäpäivillä, Ryhänen toteaa pilke silmäkulmassa.

Savon Yrittäjien puheenjohtaja Yrjö Ronkaisen mukaan verkostoituminen ja vertaistuki ovat tärkeitä asioita kaikille yrittäjille.

– Yrittäjät ovat ihan oma heimonsa. Vain toinen yrittäjä voi ymmärtää toista yrittäjää. Uskon, että tänäkin vuonna tapahtuma antaa jokaiselle osallistujalle paljon eväitä omaan yrittäjyyteen, Ronkainen toteaa.

– Oman maakuntamme vuoden suurin verkostoitumistapahtuma, Maakunnallinen Yrittäjäjuhla, järjestetään la 18.11.2017 Sonkajärvellä, jonne odotetaan n. 500 yrittäjää aveceineen, Ronkainen jatkaa ja toivottaa kaikki jäsenyrittäjät ympäri maakuntaa tervetulleiksi juhlaan.

Lisätietoja:

Yrjö Ronkainen, puheenjohtaja
Savon Yrittäjät
p. p. 050 550 6969, yrjo.ronkainen(at)varpuke.fi

Jukka Ryhänen, puheenjohtaja
Iisalmen Yrittäjät
Puh. 044 583 5869, jukka(at)kopio-raksa.fi

www.yrittajapaivat.fi

www.savonyrittajat.fi/yrittajajauhla