10.10.2017 klo 13:33
Uutinen

Yrittäjien aamuklinikka

Aamukahvit maistuivat taas Viiraamoon mukavissa tiloissa arjen kysymysten ja verkostoinnin ohessa!

Yrittäjien aamuklinikka 5.10 keräsi taas asiantuntijat ja yrittäjät yhteen teemalla ”ei niin pientä asiaa, jota et voisi tulla kysymään ” Paikalla oli yrittäjäyhdistysten, Yrityskummien ja Kinnon asiantuntijoita vastaamassa yrittäjien arjen kysymyksiin. Tunnelma paikan päällä oli rento ja kotoinen, johon Viiramon olohuonemaiset puitteet antavatkin loistavan mahdollisuuden.

Ensimmäinen yrittäjien aamuklinikka järjestettiin 5.9. klo 7.45 Viiraamossa. Nyt oli vuorossa toinen kerta ja tarkoitus on jatkaa kahvitteluja n.kerran kuukaudessa. Seuraava tilaisuus on 6.11 klo.7.45 – 10.00.

Yrittäjillä on paljon kysymyksiä, joita he haluaisivat kysyä yhteisissä tilaisuuksissa. Kysymykset kohdistuvat usein käytännön arkisiin asioihin. Siitä syntyi ajatus niin kutsuttujen aamuklinikoiden pitämisestä. Yrittäjien piiristä löytyy monenlaisia asiantuntijoita, jotka voivat olla avuksi näissä asioissa. Aamukahvitilaisuudet ovat matalan kynnyksen kohtaamisen paikkoja, joissa on helppo kysyä asioista, jotka vaivaavat mieltä. Tavoite on koota yhteen yrittäjiä ja eri teemojen asiantuntijoita.

Aamuklinikalla on vaihtelevia teemoja esimerkiksi vakuutukset, taloushallinto, liikkeenjohtaminen, markkinointi ja mainonta, ilmoittelu, facebook/some, työhyvinvointi, työterveys, pienyrittäjän haasteet sekä logistiikka.

Kahvitellaan yhdessä samoissa merkeissä myös 6.11. klo.7.45 – 10.00 Viiraamolla, tervetuloa oman aikataulusi mukaan!