5.9.2017 klo 09:25
Uutinen

Yrittäjien uutta jäsenkampanjaa tähdittää Eva Wahlström

Yrittäjien syksyn jäsenkampanja käynnistyi maanantaina 4.9. ja kestää noin kuusi viikkoa. Kampanjan näkyvimpiä osia ovat MM-nyrkkeilijä Eva Wahlströmin tähdittämä mainosfilmi ja mobiilijäsenkortti.

Yrittäjien mainoselokuvassa laiska valmentaja Keijo Jaatinen (Heikki Silvennoinen) saa valmennettavakseen nyrkkeilyn maailmanmestarin Eva Wahlströmin. Mainoselokuvasta on pitkä yli kahden minuutin versio sekä lyhyt 30 sekunnin mainos, jossa painotetaan mobiilijäsenkorttia. Molempia levitetään sosiaalisessa mediassa ja jäsenkampanjasta on myös mainokset omissa printtilehdissä sekä Kauppalehdessä ja Talouselämässä.

– Jäsenkampanja haluttiin nyt nostaa uudelle tasolle, joten siihen tarvittiin uusi kasvo. Oli hienoa, että saimme maailmanmestari Eva Wahlströmin mukaan tarinaan. Luvassa on kutkuttavaa materiaalia, Suomen Yrittäjien markkinointipäällikkö Johanna Hallikainen kuvailee.

Jäsenkampanjan yhteydessä lanseerataan mobiilijäsenkortti

Kampanjan yhteydessä lanseerataan myös mobiilijäsenkortti 25. syyskuuta. Kampanjan aikana jäsenille lähetetään tekstiviesti, jossa kerrotaan uudesta mobiilijäsenkortista. Kortin ansiosta järjestön tarjoamat lukuisat edut kulkevat jatkossa aina jäsenten mukana. Kortilta löytyvät omat tiedot, valtakunnalliset ja alueelliset edut, uutiset ja tapahtumat, viestit sekä yhteystiedot ja linkit.

Lue lisää ja katso mainosvideo >>