26.10.2021 klo 16:32
Uutinen

Yrittäjien verkkosivut uudistuvat – ”Palvelee yrittäjää hänen tiedontarpeissaan”

Yrittäjien uudet verkkosivut avautuvat maanantain 1. marraskuuta aikana. Verkkosivu-uudistusta on valmisteltu ja tehty kolmen vuoden ajan. 

– Kyse on erittäin suuresta uudistuksesta, ei vain alustan päivittämisestä. Olemme räjäyttäneet koko sisällön atomeiksi ja koonneet sen uudelleen yhteen siten, että se palvelee yrittäjää parhaalla mahdollisella tavalla hänen tiedontarpeissaan. Myönnämme, että vanhat sivumme olivat organisaatiokeskeiset, ja niiltä oli siten vaikea välillä löytää haluamaansa, kertoo yrittäjien viestintäjohtaja Taru Jussila

Sivustouudistusta ovat olleet toteuttamassa useat Yrittäjien jäsenyritykset. Uusien sivujen määrittely- ja kilpailutustyö tehtiin yhdessä North Patrol Oy:n kanssa. Käyttäjäkokemusta ja visuaalisuutta luotiin Qvik Oy:n kanssa ja sivustot kilpailutuksen jälkeen loi Valu Digital Oy Jyväskylästä. 

Kaikki yhdessä tekemässä uudistusta 

Myös paikallisyhdistyksien ja aluejärjestöjen sivut uudistuvat. 

– Tämä on ollut jokaiselle yrittajat.fissa olevalle paikallisyhdistykselle ja luonnollisesti jokaiselle aluejärjestölle iso urakka. Jokainen on joutunut miettimään, mikä on juuri sitä sisältöä, jota yrittäjät tarvitsevat ja mikä on turhaa, kuvailee Jussila. 

– Lämmin kiitos kuuluu siis todella isolle joukolle ihmisiä, jotka toimivat paikallisyhdistyksissä, aluejärjestöissä, keskusjärjestössä ja hyödyntämissämme asiantuntijayrityksissä. 

Korona-aikaan yrittajat.fin käyttäjämäärät moninkertaistuivat. Verkon, some-kanavien ja webinaarikanavan kautta pystyttiin palvelemaan erittäin suurta joukkoa yrittäjiä. 

– Poikkeuksellinen aika osoitti, että verkkosivujen on oltava modernit, jotta ne mahdollisimman nopeasti pystytään kääntämään avunsaantikanavaksi. Tähän on uudistuksessakin kiinnitetty suuresti huomiota. 

Täysin uusi puoli jäsenille 

Jäsenpalvelut-osio kokee myös täydellisen remontin. Jäsenten materiaalit löytyvät jatkossa kirjautumisen takaa täysin omasta osiostaan, josta löytyvät muun muassa jäsenedut, jäsenpalvelut, asiakirjapankki, oppaat ja paljon muuta. 

– Myös jäsenyritysten yrityshakemisto Synergia muuttaa Jäsenpalveluihin. Hakemistossa on jatkossa uusia ominaisuuksia. Siellä voi etsiä itselleen kumppaneita tai alihankkijoita, mainostaa yritystään tai ihan vaan verkostoitua. Ominaisuuksia tulee vielä ensi vuoden alussa lisääkin eli tämä puoli kehittyy vielä paljon. Kuulemme mielellämme myös jäsenten toiveita jatkokehityksen suhteen, lupaa viestintäjohtaja Jussila. 

Toimitus
Toimitus