3.1.2019 klo 12:28
Uutinen

Yrittäjille positiivista energiaa Savonlinnasta

Etelä-Savon Yrittäjien hallitus järjestäytyi keskiviikkona 2.1. pidetyssä kokouksessa. Hallituksen puheenjohtajana toimii Etelä-Savon Yrittäjien puheenjohtaja Nina Rasola. Varapuheenjohtajina jatkavat tilitoimistoyrittäjä Jaana Kärkkäinen Juvalta ja hoitopalveluyrittäjä Sari Jokinen Rantasalmelta. Uutena varapuheenjohtajistoon valittiin Antti Naukkarinen Savonlinnasta.

Antti on 27 vuotias Savonlinnan Seudun Yrittäjien hallituksen jäsen, LKV Hannu Naukkarinen Oy:n toimitusjohtaja ja kiinteistövälittäjä. Hän on Kaakkois-Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n puheenjohtaja sekä Savonlinnan Uusyrityskeskuksen hallituksen jäsen. Lisäksi Antti toimii useiden eri sijoitusyhtiöiden hallituksessa.

Antti on hyvin verkostoitunut ja hänellä on paljon annettavaa koko Etelä-Savon Yrittäjien toiminnalle. Yrittäjäjärjestön strategiassa yksi tärkeimmistä tehtävistä on saada nuoria yrittäjiä mukaan toimintaan. Savonlinnan Seudun Yrittäjien hallituksen jäsenistä lähes kaikki ovat nuoria ja heidän positiivinen toimintansa sekä yhteistyönsä eri toimijoiden kanssa on tuottanut tulosta. Tästä hyvänä esimerkkinä on ”Savonlinna nousuun -kampanja.”