Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

24.2.2017 klo 16:57
Uutinen

Yrittäjyys ja Helsinki – Kuntavaalitilaisuudet kokoavat yrittäjät ja ehdokkaat keskustelemaan

Kevään kuntavaalit tarjoavat mahdollisuuden vahvistaa yrittäjyyden huomioimista päätöksenteossa. Helsingin Yrittäjien paikallisyhdistykset ja verkostot järjestävät kevään mittaan kuntavaali-iltoja, joissa yrittäjät ja ehdokkaat keskustelevat tietysti Helsingin ja yrittäjyyden tulevaisuudesta. Merkitse päivämäärät kalenteriin ja tule haastamaan ehdokkaita yrittäjyyden teemoista. Saatat löytää ehdokkaan, jota äänestää 9.4. virallisena vaalipäivänä.

Helsingin Yrittäjien Nuoret Yrittäjät isännöivät vaalipaneelia 2.3. NewCo Yrityslinnassa

Aika: to 2.3. klo 17.30-20.00 (ovet auki klo 17.00)

Paikka: NewCo Yrityslinna, Ensi Linja 1, 00530 Helsinki

Helsingin Yrittäjien Nuoret Yrittäjät pistävät kuntavaaliehdokkaat tenttiin. Verkoston edellinen vaalitilaisuus Eduskuntavaalipaneeli sai paljon kiitosta, joten selvää on, että perinnettä jatketaan. Tule mukaan kuulemaan, miten rakennetaan parempaa tulevaisuuden Helsinkiä yrityksille ja esittämään oma burning question ehdokkaille! Tapahtuma on avoin kaikille yrittäjille, yrittäjyydestä kiinnostuneille ja kuntavaaliehdokkaille. Kuntavaaliehdokas, oletko kiinnostunut ottamaan osaa paneeliin? Laita viestiä: markus.seppanen @ profitcount.com.

>> Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan

Malmilla keskustellaan Koillis-Helsingin tulevaisuudesta 9.3.

Aika: to 9.3. klo 17.00-20.00

Paikka: Haaga-Helia Malmin toimipiste, Hietakummuntie 1 A, 00700 Helsinki (auditorio 128)

Koillis-Helsingin Yrittäjät järjestää keskustelutilaisuuden kuntavaaliehdokkaille ja yrittäjille alueen tulevaisuudesta. Keskustelua käydään yrittäjille tehdyn jäsenkyselyn pohjalta. Kuntavaaliehdokkaiden ilmoittautumiset sähköpostilla: koillis_helsingin @ yrittajat.fi.

>> Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan

Vaaligrillaamo Maria 0-1 startup-keskittymässä 22.3.

Aika: ke 22.3. klo 18.00-20.00

Paikka: Maria 0-1, Lapinlahdenkatu 16, 00180 Helsinki (entinen Marian sairaala)

Yrittäjä, tervetuloa Kanta-Helsingin Yrittäjien isännöimään vaaligrillaamoon! Illan aikana keskustellaan ajankohtaisista aiheista, kuten yritystoiminnasta kaupungin elinkeinopolitiikan keskiössä: yrittäjän ja kaupungin yhteistyöstä, yritystoimintaa tukevista palveluista, maankäytöstä, kaavoituksesta ja rakentamisesta, ruuhkamaksuista ja tietulleista sekä sote- ja maakuntauudistuksesta. Kuntavaaliehdokas, ilmoittaudu mukaan grillattavaksi: kanta_helsingin @ yrittajat.fi.

>> Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan

Tutustu myös järjestömme kuntavaaliohjelmaan:

>> Helsingin Yrittäjien kuntavaaliohjelma

Kuva: Shutterstock