3.4.2024 klo 10:03
Uutinen

Yritykset liikkeelle! – haluatko olla mukana ideoimassa ja toteuttamassa tapahtumaa?

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät järjestää osana 85-vuotisjuhlavuoden tapahtumia Yritykset liikkeelle – tapahtuman, jonka tavoitteena on kannustaa niin yritysten yrittäjät kuin henkilökuntakin perheineen liikkumaan hyvällä fiiliksellä! 

Tapahtuma järjestetään samanaikaisesti viidellä eri paikkakunnalla ympäri maakuntaamme tiistaina 21.5.2024 klo 17-20, Alajärvellä, Kauhajoella, Kuortaneella, Seinäjoella ja Ylihärmässä. Jokaiselta paikkakunnalta on varattu tapahtumaan sisäliikuntatilat, niin ei pääse sitten sääkään yllättämään hyvän mielen liikuntatapahtumaamme!

Jäsenistössämme on paljon rautaisia liikunta-, terveys- ja hyvinvointialan yrittäjiä. Teidän apuanne tarvitsisimme nyt onnistuneen illan toteutuksessa ja siksipä tarjoammekin teille maksuttoman mahdollisuuden olla ideoimassa ja toteuttamassa tapahtumaa kanssamme sekä saada näkyvyyttä itse tapahtumassa ja markkinoinnissa!

Ilmoitahan halukkuutesi lähteä toteuttamaan tätä liikunnallista iltaa meidän kanssamme. Tässä on myös mainio tapa verkostoitua ja saada asiakkaita, sillä liikunnan ja hyvinvoinnin merkitystä arjessa ei voi korostaa liikaa ja suurin osa meistä tarvitsee vähän tuuppausta sen kanssa.

Jokaisella paikkakunnalla on samaan aikaan tunnin yhteinen ohjelma, joka toteutetaan yhteistyössä Kuortaneen urheiluopiston kanssa, mutta mitä muuta teemme illan aikana? Tähän toivomme siis teiltä ideoita ja heittäytymistä toteuttamaan se meidän kanssamme yhdessä! Aktiviteetti voi olla vaikkapa jotakin venyttelyä, jokin leikki yrityksesi teemaan sopien tai mitä ikinä keksitkään! Tarkoitus on, että klo 17-18 ja 18-19 tapahtuman osallistujat voivat kiertää aktiviteettipisteitä omassa tahdissaan.

Ilmoitathan kiinnostuksesi täyttämällä tämän lomakkeen 8.4. mennessä, niin päästään suunnittelemaan ja toteuttamaan yhdessä hieno tapahtuma!