28.6.2017 klo 16:29
Uutinen

Yritys2017 on uusi ammattitapahtuma yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille 5.-6.9.2017

Yrittäjän päivänä 5.9.2017 Messukeskuksessa starttaa uusi ammattitapahtuma, joka on suunnattu yrittäjille, kasvuyrittäjille, yritystoimintaa harkitseville ja yrityspäättäjille.

Helsingin Messukeskuksessa järjestetään 5. – 6.9.2017 uusi Yritys2017-tapahtuma, joka on osa viiden ammattitapahtuman kokonaisuutta. Helsingin Yrittäjät on yhdessä Suomen Yrittäjien kanssa mukana järjestämässä tapahtumaa.

Messukokonaisuus antaa yrityspäättäjille ja markkinointiammattilaisille ainutlaatuisen tilaisuuden tavoittaa ja kilpailuttaa oikeat kumppanit suunnittelusta tuotantoon. Yritys2017-osuus on suunnattu yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille. Teemoina näkyvät vahvasti yrityskehitys, myynti ja kasvun avaimet.

Arvokkaiden kohtaamisien lisäksi tapahtuman tavoitteena on tarjota konkreettisia palveluita ja workshoppeja yrityksen aloittamisvaiheeseen, kasvuun ja käytännön pyörittämiseen. Mukana on yrittäjän arkeen ja toiminnan pyörittämiseen liittyviä kaupallisia toimijoita aina pankeista kirjanpitoon.

Tapahtumaan rekisteröityminen on maksutonta ja oikeuttaa sisäänpääsyyn molempina tapahtumapäivinä. Rekisteröityneet kävijät voivat yhdellä käynnillä tutustua kaikkiin samaan aikaan järjestettäviin tapahtumiin, joita ovat PromoExpo, Markkinoinnin viikko sekä Easyfairsin järjestämät tapahtumat Esimies ja Henkilöstö sekä Meetings and Events.

>> Ennakkotietoa Yritys2017-tapahtumasta