30.10.2019 klo 12:50
Uutinen

Yrityskummi kulkee yrittäjän vierellä henkisenä tukena

Yksinyrittämisen ei nimestään huolimatta tarvitse tuntua yksinäiseltä, vaan yrittäjäpolun varrella saa ja kannattaa hakea tukea itseään kokeneemmista yritysmaailman asiantuntijoista. Yrityskummi on varteenotettava vaihtoehto pienyrittäjälle, joka kaipaa tuekseen kokenutta ja asiantuntevaa mentoria. Yrityskummin tehtävä on tarjota ”kummitettavalleen” sparrausta esimerkiksi päätöksenteon tueksi. Yrittäjä tekee itse päätöksensä ja vastaa niiden toteutuksesta, mutta yrityskummi kulkee hänen rinnallaan henkisenä tukena.

– Suosittelen yrityskummia ihan jokaiselle yrittäjälle, joka kokee tarvitsevansa apua yrittäjyydessään, haluaa nähdä asioita ulkopuolisen näkökulmasta ja saada hyviä vinkkejä toimintaansa. Itseäni tsemppasi ja motivoi jo ensimmäinen tapaaminen ja sain uusia ideoita, joista otin heti kopin, sanoo valokuvausyrittäjä Jonna Nygård.

Jos haluat itsellesi kummin ole yhteydessä SYKin Pohjanmaan aluekummikoordinaattoriin/ Mari Pohjanniemi-Kivi, p 050 911 2208, tai hae kummia osoitteessa ’yrityskummit.fi’. Yrityskummi on maksuton.

Lue aiheesta lisää täällä: https://www.vasek.fi/vaasanseudun-kehitys-oy-vasek/viestinta/uutiset/yri…