Yritystä Stadiin 2022_
Yritystä Stadiin -tapahtuman 2022 juontaja Rudi Rok
6.5.2022 klo 13:20
Uutinen

Yritystä Stadiin -tapahtuma 10.5.2022 kokoaa yrittäjät jälleen livenä yhteen 

Yritystä Stadiin on Helsingin Yrittäjien vuosittainen päätapahtuma, joka järjestetään tänä keväänä jälleen live-tapahtumana. Tapahtuma tarjoaa rahanarvoista täsmätietoa tulevaisuuden trendeistä, henkilöbrändin rakentamisesta, ihmismielen ja vuorovaikutuksen saloista sekä myynnistä.

Yritystä Stadiin -tapahtuma on vuosien ajan toiminut pääkaupunkiseudun yrittäjien kohtaamis- ja verkostoitumispaikkana. Vuosina 2020 ja 2021 tapahtuma siirrettiin onnistuneesti verkkoon, ja yrittäjät ja yrittäjyydestä kiinnostuneet pääsivät nauttimaan inspiroivista puhujista ja verkostoitumisesta etänä. Tänä vuonna tapahtuma valtaa Bio Rexin, ja yrittäjät kohtaavat pitkästä aikaa livenä. Tapahtuma onkin oiva mahdollisuus kohdata muita yrittäjiä ja saada uusia kontakteja.  

Tulevaisuustaitoja, henkilöbrändäystä sekä myynnin ja vuorovaikutuksen saloja

Yritystä Stadiin –tapahtuman ohjelmassa tartutaan tänä vuonna ajankohtaisiin teemoihin ja kaikille yrittäjille tärkeisiin taitoihin. Tutustu alta tapahtuman esiintyjiin ja aiheisiin:  

Tulevaisuustiedosta toimintaan/ Tulevaisuusmuotoilija Minna Koskelo puhuu tulevaisuuden trendeistä ja siitä, kuinka tulevaisuustietoa voi hyödyntää liiketoiminnassa 

Minna Koskelo on tulevaisuusmuotoilun edelläkävijä, kirjailija ja yrittäjä. Koskelo on muun muassa perustaja ja vetäjä ennakointia edistävässä Futures Finland -yhdistyksessä ja häneltä on ilmestynyt Tehtävänä Tulevaisuus -kirja (Alma Talent 2021). Minna yhdistää ajattelussaan raikkaalla tavalla ennakointiajattelua, palvelumuotoilua ja ihmistieteitä rikastaen käsitystämme siitä, mitä voisi olla ja mitä voisimme tulevaisuuksien eteen tehdä.  

> Minna Koskelo esiintyy klo 12.35 

Vuorovaikutushakkerointi käytännössä/ Mentalisti Jose Ahonen kertoo puheenvuorossaan ihmismielen ja vuorovaikutuksen saloista 

Jose Ahonen on mentalisti, jonka uniikki näkökulma ihmismieleen haastaa ajattelemaan uusiksi omia vuorovaikutustaitoja ja opittuja kaavoja. Yritystä Stadiin -tapahtuman esityksessä Jose hämmästyttää osallistujat vuorovaikutuksen saloihin.  Ahonen on kirjoittanut kirjat “Ajattele kuin mentalisti” (Atena-kustannus) sekä “Huijauksen Anatomia” (Yhdessä Pete Poskiparran kanssa, Readme).  

> Jose Ahonen esiintyy klo 13.10 

Yrittäminen on myyntiä / Sarjayrittäjä Petri Matero tarjoaa käytännönläheisessä puheenvuorossaan uusia oivalluksia oman osaamisen ja myynnin yhdistämiseksi

Petri Matero on myynnin ja markkinoinnin rockstara, tekijämies ja sarjayrittäjä. Hän nousi monen tietouteen Diili 2021 -ohjelman finalistina. Monessa mukana oleva Matero on muun muassa yksi Voittamaton -kirjan kirjoittajista (Alma Talent 2020) ja toimii aktiivisesti Pelastakaa Lapset -järjestössä sekä kehittää omia yrityksiään.  

> Petri Matero esiintyy klo 14.30 

Henkilöbrändin rakentaminen / Muotisuunnittelija Riikka Ikäheimo kertoo innostavan tarinansa kautta, miten hän on saanut markkinoitua itsensä aina maailman tähdille  

Riikka Ikäheimo on yrittäjä ja itseoppinut muotisuunnittelija, joka on luonut nopeasti kasvavan ja maailmalla tunnustusta saaneen Riikka Couture -brändin. Hän opetteli ompelemaan iltapukuja yksin kotonaan ilman koulutusta, ja meni päämäärätietoisesti kohti unelmaansa. Ikäheimon pukuja on nähty lukemattomilla muotimaailman vaikuttajilla, kuten Britney Spearsilla, Bebe Rexhalla sekä punaisella matolla Linnan juhlissa ja Cannesin filmifestivaaleilla.

> Riikka Ikäheimo esiintyy klo 15.10 

Yritystä Stadiin -tapahtuma pähkinänkuoressa

Aika: 10.5.2021 klo 12.00–16.00 

Paikka: BioRex Lasipalatsi 

Hinta: Maksuton 

Kenelle: Yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille  

Yritystä Stadiin -tapahtuman kumppanit: