17.3.2021 klo 20:20
Uutinen

Yritystä Stadiin -tapahtuma valloittaa jälleen 25.5.2021 – Virtuaalilavalla Petra Gargano, Perttu Pölönen, Ulrika Björkstam ja Maarit Lassander

Yrittäjä, ota katse tiukasti kohti tulevaisuutta Yritystä Stadiin -virtuaalitapahtumassa. Luvassa yrittäjän ajatuksia ravistelevia puheenvuoroja mielestä ja rahasta sekä avauksia uuteen suuntaan. Lähtölaskenta tapahtumaan on alkanut, eli varaa paikkasi nyt – tämä elämys kannattaa kokea!

Helsingin Yrittäjien vuosittainen päätapahtuma järjestettiin vuonna 2020 ensimmäistä kertaa virtuaalitapahtumana. Lähes 650 yrittäjää oli tuolloin mukana hankkimassa uutta tietoa, inspiraatiota ja kontakteja. Tänä keväänä Yritystä Stadiin järjestetään 25.5.2021 ja virtuaalisen lavan täyttävät omien alojensa tähdet. Tapahtumassa suunnataan katse kohti tulevaisuutta ja uusia mahdollisuuksia. Luvassa on sykähdyttäviä tarinoita yrittäjyydestä ja selviytymisestä, tiukkaa hyötytietoa sekä ravistelevia ajatuksia.

Tapahtuma on perinteiseen tapaan maksuton kaikille yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille ja päivä huipentuu Yritystreffeille, joihin osallistujilla on mahdollisuus varata etukäteen tapaamisia muiden kiinnostavien yrittäjien ja tahojen kanssa. Tutustu puhujiimme ja varaa paikkasi ajoissa.

Yritystä Stadiin -päivän ohjelmassa:

Tapahtuma käyntiin! // Ronja Salmi

Tapahtuman tahtipuikkoa heiluttaa yrittäjä, toimittaja, kirjailija Ronja Salmi. Ronja juontaa tapahtuman johdattaen kuulijat esitysten mielenkiintoiseen maailmaan ja kysyy oleelliset kysymykset toimittajan varmuudella. Hän on tunnettu myös tv-sarjastaan Mitä mietit, Ronja Salmi? Ryöväri-yrityksensä kautta Salmi on tehnyt lukuisia menestyneitä sosiaalisen median ilmiöitä, kuten maailman ensimmäisen Instagram stories -draamasarja Karman sekä Suomen ensimmäisen chatfiktio-sarjan Pientä Säätöä. Ronja toimii myös Helsingin Kirjamessujen ohjelmajohtajana.

>> Tapahtuma alkaa klo 10.00

TALOUS: Yrittäjän rahaviisaus // Maarit Lassander

Maarit Lassander on koulutukseltaan terveyspsykologian erikoispsykologi, valtiotieteen maisteri, väitöskirjatutkija ja psykoterapeutti. Maaritilta julkaistiin onnellisuutta ja rahaa käsittelevä esikoisteos Rahaviisaus elokuussa 2020. Yritystä Stadiin -tapahtuman avauspuheenvuorossa Maarit sukeltaa yrittäjän rahasuhteeseen ja -viisauteen. Puheenvuoron tarjoaa Vahva yrittäjyys -hanke.

>> Maarit Lassander esiintyy klo 10.05

MUUTOS: Mielen vahvuus // Ulrika Björkstam

Ulrika Björkstam on resilienssivalmentaja ja yrittäjä, jolla on ainutlaatuinen selviytymistarina jaettavana. Ulrikan ainutlaatuinen selviytymistarina alkaa vakavasta onnettomuudesta. Mielen joustavuuden oppi on ollut Ulrikalle merkittävä. Inspiroivassa puheenvuorossaan Ulrika kertoo mielen vahvuudesta ja joustavuudesta muutosten keskellä sekä siitä, miten mieli saadaan muutokseen mukaan.

>> Ulrika Björkstam esiintyy klo 10.35

ROHKEUS: Uusi suunta // Petra Gargano

Petra Gargano on muusikko, esiintyjä ja lauluntekijä. Petra aloitti musiikkiuran jo 13-vuotiaana Tiktak -yhtyeen laulajana, josta ura musiikin parissa on jatkunut sooloartistina sekä lauluntekijänä. Viime vuosina Petra on ollut mukana useammissa tv-ohjelmissa, joissa hän on päässyt toteuttamaan mottoaan: ”Jos jokin pelottaa, se tarkoittaa sitä, että se täytyy tehdä”. Yritystä stadiin -tapahtumassa Petra herättää kuulijat esityksessään siihen, mitä jos oma tavoite ei olekaan lopulta sitä mitä haluaa ja rohkeudesta vaihtaa suuntaa. Puheenvuoron tarjoaa Vahva yrittäjyys -hanke.

>> Petra Gargano esiintyy klo 11.25

TULEVAISUUS: Huomisen yrittäjä // Perttu Pölönen

Perttu Pölönen on peloton keksijä, yrittäjä ja moniosaaja. Hän on kehittänyt Sävelkellon, opiskellut Piilaaksossa tulevaisuutta, perustanut koulutusalan yrityksen Myanmariin ja kirjoittanut kaksi kirjaa. Innostavassa puheenvuorossaan Perttu ravistelee lempeästi yrittäjyyden tulevaisuuden kuvia ja mahdollisuuksia.

>> Perttu Pölönen esiintyy klo 11.55

>> Ohjelma päättyy klo 12.30 ja Yritystreffit alkavat klo 15.00

Verkostoitumisesta vauhtia! Yritystreffeillä kohdataan

Yritystä Stadiin -tapahtuman keskiössä on ollut vuosien varrella aidot kohtaamiset yrittäjien kesken. Tänäkin vuonna yrittäjät pääsevät tutustumaan toisiinsa tehokkaasti ja ajan hengessä virtuaalisilla Yritystreffeillä. Pelin henki on se, että voit sopia yksittäisiä 15 minuutin treffejä sinulle sopivien kontaktien kanssa. Tervetuloa laajentamaan omia verkostojasi. Jokainen kohtaaminen on uusi mahdollisuus!

Yritystreffit järjestetään Yritystä Stadiin -ohjelman jälkeen klo 15.00 alkaen ja siihen on erillinen ilmoittautuminen. Yritystreffeille odotetaan satoja yrittäjiä, olethan sinäkin tulossa?

TUTUSTU OHJELMAAN & ILMOITTAUDU TAPAHTUMAAN >

ILMOITTAUDU YRITYSTREFFEILLE 24.5. MENNESSÄ >


Yritystä Stadiin -tapahtuma pähkinänkuoressa

  • Aika: 25.5.2021 klo 10.00–12.30, Yritystreffit klo 15.00 alkaen
  • Paikka: virtuaalitapahtuma
  • Hinta: maksuton
  • Kenelle: yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille
  • Ilmoittaudu täältä >

Yritystä Stadiin on Helsingin Yrittäjät ry:n vuosittainen suurtapahtuma yrittäjille ja yrittäjyyttä harkitseville. Inspiroivien puhujien lisäksi tapahtuma tarjoaa hyötytietoa ja mahdollisuuden tehokkaaseen verkostoitumiseen Yritystreffeillä. Vuonna 2021 Yritystä Stadiin -virtuaalitapahtuman järjestää Helsingin Yrittäjät yhdessä yhteistyökumppaneiden ja Vahva yrittäjyys -ESR-hankkeen kanssa. Tapahtuman pääyhteistyökumppani on Elisa Oyj.

Tapahtuman mahdollistavat vuoden 2021 yhteistyökumppanit: