3.5.2017 klo 10:12
Uutinen

Yritystä Stadiin! -tapahtuman oheisohjelmassa syvennytään digi- ja markkinointiratkaisuihin

Yritystä Stadiin! -tapahtuma 10.5.2017 tarjoaa päälavan inspiroivien puheenvuorojen lisäksi käytännön tietoa digi- ja rahoitusratkaisuista, vinkkejä vetävämpään markkinointiin sekä apua myyntipuheen muotoiluun ja onnistuneeseen verkostoyhteistyöhön. Ota kaikki hyöty irti maksuttomasta tapahtumapäivästä ja vieraile kiinnostavissa oheisohjelmissa ja workshopeissa Hotelli Presidentin kolmannessa kerroksessa.

Asiantuntijamme ja yhteistyökumppanimme tarjoavat täsmätukea liiketoimintasi edistämiseksi ja tueksi. Menossa mukana muun muassa Visit Helsinki, Finnvera, Elisa, Sanoma Media Finland, Somic ja Nordea kumppaneineen. Hyödynnä siis tilaisuutesi kysyä henkilökohtaisesti näppärimmät ratkaisut – kumppanimme ovat paikalla sinun kysymyksiäsi varten.

Huomioithan, että Elisan workshopiin on erillinen ilmoittautuminen.

Tutustu monipuoliseen oheisohjelmaan ja aikatauluihin:

OHEISOHJELMA & WORKSHOPIT

Matkailijoiden Helsinki – #helsingintekijät-verkosto yhdistää yrittäjät ja kaupungin

Paikka: Kokoustila Kekkonen, 3. krs
Aika: klo 14.30-14.45

Tule mukaan #helsingintekijät-verkostoon – markkinoidaan Helsinkiä yhdessä kansainvälisesti! #Helsingintekijät-verkosto jakaa tutkimustietoa matkailun ja tapahtumien toimialasta, oppii yhdessä markkinoinnin hyvistä käytännöistä sekä uusista trendeistä ja tuottaa työkaluja destinaation myyntiin. Tavoitteena on palvella matkailijoita entistä paremmin sekä varmistaa palveluiden ja ihmisten kohtaaminen. Puhumassa Leena Lassila, kumppanuuspäällikkö, Helsingin Markkinointi OY / Visit Helsinki.

Uuden startti tai toimivan ostaminen – miten rahoitan?

Paikka: Sylvi-sali, 3 krs.
Aika: klo 14.30-15.00

Aiheesta kertomassa aluepäällikkö Matti Reijonen, Finnvera.

Pilvitoimisto workshop – digitaalinen työympäristö käytännössä

Paikka: Kokoustila Kekkonen, 3. krs
Aika: klo 15.15-16.15

Oletpa vasta harkitsemassa pilvitoimiston käyttöönottoa tai jo aloittanut, tältä klinikalta lähtiessäsi sinulla on tiedossa miten saat parhaan hyödyn irti siitä että sinulla on aina käytössäsi toimistotyökalut kuten sähköposti, tallennustila ja viimeisimmät versiot dokumenteistasi paikasta ja tilanteesta riippumatta. Oma työväline (läppäri, tabletti) kannattaa ottaa mukaan jos olet jo pilvitoimiston käyttäjä ja toivot tehokkuutta omaan työskentelyyn. Koulutuksessa työkaluina käytössä Elisan T365 ja Applen iOS/Mac laitteet. Kouluttajina Ville Kankare Elisalta ja asiantuntija Applelta. Workshopiin mahtuu 30 ensin ilmoittautunutta. Lisätietoja workshopista: Nora Airas, nora.airas @ elisa.fi

>> Ilmoittaudu workshopiin

Digiasiantuntija käytössäsi: Kohdenna mainontaa!

Aika: 15.15-15.45
Paikka: Sylvi-sali, 3 krs.

Tule kuulemaan, miten mainontaa voi kohdentaa pk-seudulla ja muualla Suomessa tehokkaasti. Sanoman digiasiantuntija vastaa kysymyksiin! Puhumassa tuotepäällikkö Johannes Hocksell ja Lassi Miettinen, Sanoma Media Finland.

Sähköistä bisneksesi: Uudet ICT-ratkaisut

Paikka: Kokoustila Kekkonen, 3. krs
Aika: klo 17.00-17.15

Somic esittelee yrittäjän elämää helpottavia uusia ICT -ratkaisuja. Puhumassa Kristian Hess, Key Account Manager, OKI Printing Solutions ja Niko Tarjasalo, Managing Director, SFG Yhtiöt Oy (Somic Oy).

Miten pitchaan yritystäni?

Paikka: Sylvi–sali, 3. krs.
Aika: klo 17.00–17.15

Yrityksen liikeideaa täytyy nykyään myydä rahoittajille, asiakkaille, liikekumppaneille ja muillekin yhteistyökumppaneita. Miten teen hyvän myyntipitchin, joka saa vastapuolen innostumaan yrityksen liiketoiminnasta? Puhujana Nordean Helsingin yritysalueen varajohtaja Tuomas Helle.

>> Ilmoittaudu maksuttomaan Yritystä Stadiin! -tapahtumaan

Yritystä Stadiin! on Helsingin Yrittäjät ry:n vuosittainen suurtapahtuma. Tapahtuma tarjoaa inspiroivia puheenvuoroja huippuesiintyjiltä sekä loistavat mahdollisuudet verkostoitumiseen. Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä useiden kumppaneidemme kanssa. Tutustu tapahtuman kumppaneihin tästä – ja tietysti paikan päällä 10.5.2017!