Yritystä Stadiin -tapahtuman juontaja Rudi Rok.
14.5.2024 klo 09:51
Uutinen

Yritystä Stadiin -tapahtumassa 21.5.2024 pureudutaan yrittäjyyden tunteisiin

Helsingin Yrittäjien vuosittainen päätapahtuma Yritystä Stadiin on tänä vuonna täynnä tunnetta. Tapahtuma järjestetään Lasipalatsin Bio Rexissä 21.5. Luvassa on alojensa huippujen puheenvuoroja yrittäjyyteen liittyvistä tunteista kuten motivaatiosta, rohkeudesta ja häpeästä. Nappaa tästä uutisesta vinkit tapahtumapäivään ja ilmoittaudu mukaan!

Yritystä Stadiin -tapahtuma on vuosien ajan toiminut kohtaamis- ja verkostoitumispaikkana yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille. Lisäksi tapahtuma on tarjonnut ajankohtaista tietoa ja inspiraatiota liiketoiminnan kehittämisen tueksi. Yritystä Stadiin -tapahtuman ohjelmassa tartutaan tänäkin vuonna ajankohtaisiin teemoihin ja kaikille yrittäjille tärkeisiin taitoihin. Tutustu alta tapahtuman tarjontaan.

Päivän ohjelma ja esiintyjät

Klo 12.00 Tapahtuman ilmoittautumispiste ja kumppanitori avautuvat

Ilmoittautumis- ja infopiste sekä kumppanitori löytyvät Bio Rexin lämpiöstä (2. kerros). Maksuton vaatesäilytys on tarjolla osallistujille Bio Rexin aulassa sisäänkäynnin yhteydessä (katutaso).

Klo 12.30 Tervetuloa tapahtumaan

Yritystä Stadiin -tapahtuman juontaa monilahjakas ääniakrobaatti, yrittäjä Rudi Rok. Juontajana Rudi pitää huolen, että puhujien mielenkiintoisimmat tarinat tulevat kuulluiksi ja yleisö viihtyy tapahtumassa. Rudin ilmiömäinen tapa ottaa lava haltuun tulee hurmaamaan ja hämmästyttämään osallistujat.

Klo 12.30 Vuoden helsinkiläisen nuoren yrittäjän palkitseminen

Yritystä Stadiin -tapahtumassa on luvassa myös palkintosadetta ja juhlan aihetta: tapahtumassa julkistetaan Vuoden helsinkiläinen nuori yrittäjä 2024 -kisan voittaja!

Klo 12.45 Yrittäjän motivaatio

Frank Martela on kansainvälisesti tunnustettu ja Suomen johtava sisäisen motivaation, hyvinvoinnin ja merkityksellisyyden asiantuntija, jolla on selkeä näkemys siitä, miten motivaatiota kasvatetaan työpaikoilla ja yhteiskunnassa. Yritystä Stadiin -tapahtumassa Frank puhuu yrittäjän motivaatiosta ja sen vahvistamisesta.

Klo 13.30 Atlantin yli ja takaisin soutaen

Jari Saario on rohkeudellaan ja periksiantamattomuudellaan häikäissyt monet ja tulee nyt jakamaan tarinansa Yritystä Stadiin -tapahtumaan. Esityksessään Jari kertoo, miltä tuntui soutaa yksin keskellä Atlantia, mistä hän sai rohkeuden matkaan ja miten pitää pää kylmänä tukalissa tilanteissa.

Klo 14.10 Kahvitauko

Tauko on varattu kahville ja verkostoitumiselle. Tule tapaamaan myös tapahtuman yhteistyötahoja kahdella kumppanitorilla.

Klo 15.00 Eniten hävettää kaikki

Psykoterapeutti Emilia Kujalan missiona on antaa sanat sille, mitä moni kokee, mutta harva ottaa puheeksi. Yritystä Stadiin -tapahtumassa Emilia puhuu häpeästä ja riittämättömyyden tunteista ja miten ne voi kääntää yrittäjän vahvuuksiksi.

Klo 15.45 Sinnikkäästi aito

Hanna Tikander juontaa suosittuja Mimmit sijoittaa – ja Selvin päin -podcasteja ja puhuu intohimoisesti vahvan omakohtaisen kokemuksensa kautta uran rakentamisesta ja itsensä kehittämisestä. Yritystä Stadiin -tapahtumassa Hanna jakaa uskoa aitouteen, uusiin alkuihin ja omien arvojen uskomiseen yrittäjänä.

Yritystä Stadiin -tapahtuma pähkinänkuoressa

AIKA Tiistai 21.5.2024 klo 12.30–16.30
PAIKKA Bio Rex Lasipalatsi
HINTA Maksuton
KENELLE Yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille

Ilmoittaudu tapahtumaan täältä >

Tapahtuman kumppanitorilla mukana:

Yritystä Stadiin -tapahtuman kumppaneiden logot.

KUVA Jaana Tihtonen