5.4.2019 klo 12:54
Uutinen

Zenestar voitti Wellness & Spa Innovation Awards 2019 -kilpailussa Saksassa

Hallaus Arkkitehtien uusi tuoteinnovaatio Zenestar voitti Wellness & Spa Innovation Awards 2019 -kilpailussa Saksassa, architecture & design-kategoriassa.

Yrityksellä on ensimmäiset sopimusneuvottelut käynnissä Englannissa ja Saksassa. Tuotanto aloitetaan kesällä Heinolassa.

Voittajat julkistettiin palkintogaalassa Düsseldorfissa 9.3.2019. Kyseessä on Deutche Wellness GmbH:n organisoima kansainvälinen kilpailu. Sen tarkoitus on tuoda esiin ja edistää uusia tuote- ja palveluinnovaatioita hyvinvointialoilla.

———————

Zenestar on hyvinvointitila, johon sisältyy virtuaalinen personal trainer ja viisi erilaista ohjelmaa, älyjoogamatot, kotimaiset pellavatekstiilit sekä perinteinen suomalainen sauna. Zenestar on suunnattu suoraan vientimarkkinoille. Kohdemarkkina on Arabiemiraattien hotellit ja kylpylät. Zenestar on myös tarjolla Dubai Expo 2020- maailmannäyttelyyn, johon odotetaan 25 miljoonaa kävijää näyttelyn puolivuotisen aukiolon aikana. Zenestar on menestynyt myös start up-yrityksille tarkoitetuissa kilpailuissa: joulukuussa 2018 tuli voitto Heinolan kaupungin järjestämässä Idea Mining-liikeideakilpailussa.