Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Senioriverkosto

Seniorijäsenyys on aktiiviyrittäjätoiminnasta luopuneelle jäsenyrittäjälle mahdollisuus jatkaa toimintaa yrittäjäjärjestön parissa. Seniorijäsenet ovat järjestölle suuri voimavara. Heillä on paljon arvokasta kokemusta ja tietoa yrittäjyydestä siirrettäväksi nuorelle yrittäjäpolvelle. Tutustu seniorijäsenyyteen ja Helsingin Yrittäjien Senioriverkoston toimintaan.
 
Seniorijäsenyyden edellytykset
Helsingin Yrittäjien yhdeksän paikallisyhdistystä käsittelevät oman alueensa seniorijäsenhakemukset. Yrittäjänä toimineen henkilön on mahdollista jatkaa jäsenyyttä seniorijäsenenä seuraavien edellytyksien täyttyessä:
 • seniorijäsenenä voi olla yrittäjä, joka on luopunut omasta yritystoiminnastaan, eikä enää täytä varsinaisen jäsenen kriteereitä
 • henkilö tai hänen aviopuolisonsa yritys on ollut aikaisemmin paikallisyhdistyksen jäsen
Yrittäjät, jotka esimerkiksi iän puolesta täyttävät kriteerit, mutta joilla liiketoiminta jatkuu aktiivisena ja jotka maksavat täyden jäsenmaksun, voivat osallistua verkostoon vapaamuotoisemmin. Senioriklubin toiminnasta ja tapahtumista on mahdollista saada tietoa liittymällä verkoston tiedotuslistalle.
Seniorijäsenellä ei ole täysin samoja jäsenoikeuksia kuin varsinaisella jäsenellä. Seniorijäsenellä ei ole äänioikeutta paikallisyhdistyksen kokouksissa, mutta hänet voidaan kutsua kaikkiin yhdistyksen kokouksiin ja tapahtumiin.
 

Seniorijäsenyys Helsingin Yrittäjissä
 
Helsingin Yrittäjillä toimii erittäin aktiivinen senioriverkosto. Verkosto tapaa kuukausittain ja järjestää muun muassa yhteisiä omakustanteisia lounaita, terveysiltoja ja teatterikäyntejä. Senioriyrittäjät osallistuvat myös Suomen Yrittäjien järjestämiin seniorimatkoihin sekä ovat tärkeä osa Helsingin Yrittäjien toimintaa edustamalla senioriyrittäjiä aluejärjestön tapahtumissa. Heidän osaamisensa ja kokemuksensa yrittäjyydestä on erityisen tärkeää tutortoiminnassa.

Seniorijäsenet ovat lämpimästi tervetulleita kaikkiin verkoston tilaisuuksiin!


 
Järjestö tarjoaa seniorijäsenille myös monipuolista tietoa yrittäjyydestä. Jäsenelle on käytössään mm.

 • Yrittäjä-lehti (neljä numeroa vuodessa)
 • Yritystä Stadiin -lehti (kaksi numeroa vuodessa)
 • neuvontapalvelu numerossa (09) 229 222
 • sähköiset uutiskirjeet
 • tapahtumakutsut

Seniorijäsenyys maksaa 50 euroa vuodessa.
 
Lähde mukaan senioritoimintaan ja viihdy hyvässä seurassa!

 

Ajankohtaista

Vuosikokouksessa tiistaina 1.6.2021 valitun hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Jan-Eric Danielsson, sihteeriksi Pentti Kärki ja taloudenhoitajaksi Raimo Mäkinen.


Senioriverkoston tapahtumat

La 14.8. Majakkaretki 2021

Senioriverkosto järjestää lauantaina 14.8. päivämatkan Loviisan eteläpuolella sijaitsevaan Orrengrundiin, jonne matkataan Österstjernan -purjealuksella. Ohjelmassa on saareen tutustumista, esittely luotsien elämästä ja paluumatkalla pysähdytään mahdollisesti myös Svartholman linnoitussaarelle. Ruokailu tapahtuu aluksella. Matkan arvioitu hinta n. 100 euroa aikuinen (sis. ateriat), mutta tämä tarkentuu myöhemmin. Tarkemmat tiedot lähetetään osallistujille myöhemmin. Mukaan mahtuu 25 nopeinta

Tule mukaan ainutlaatuiselle merimatkalle ainutlaatuiseen kohteeseen! Lisätiedot ja ilmoittautumiset osoitteeseen  tai numeroon 0400 501654. Tapahtuma on tarkoitettu Helsingin Yrittäjien seniorijäsenille / Helsingin Yrittäjien jäsenille perheineen.

HUOM! Matka voi peruuntua esimerkiksi koronatilanteen tai sään vuoksi. Matkan peruuntuessa maksamme matkakulut takaisin.


Helsingin Yrittäjien Senioriverkosto

Helsingin alueella seniorijäseniä verkottaa Helsingin Yrittäjien Senioriverkosto. Verkoston tapahtumatarjonnan löydät tapahtumakalenteristamme tunnuksella Senioriverkosto. Toiminnasta saat lisätietoa sähköpostitse osoitteesta seniorit.helsinki(at)yrittajat.fi tai ottamalla yhteyttä verkoston hallitukseen (tiedot alla).

 • Jan-Eric Danielsson, senioriverkoston puheenjohtaja (jan-eric.danielsson(at)dnla.fi)
 • Seija Valtonen, jäsenvastaava (seija.valtonen(at)hotmail.com)
 • Raimo Mäkinen, taloudenhoitaja (raimomakinen(at)kolumbus.fi)
 • Pentti Kärki, sihteeri
 • Olavi Mäki
 • Lasse Liemola
 • Raimo Mäkinen
 • Tuula Ursin

Lisätietoja Senioriverkostosta

Jan-Eric Danielsson

PUHEENJOHTAJA, SENIORIVERKOSTO

Yhteystiedot

p. 0400 501 654

jan-eric.danielsson(at)dnla.fi 

Susanna Ypyä

Susanna Ypyä

jäsenvastaava, hankeasiantuntija

Yhteystiedot

p. 050 557 4200

susanna.ypya(at)yrittajat.fi

Jäsenasiat
Vahva yrittäjyys -hanke (ESR)
HYMY-hankkeen yhteyshenkilö (2017-2019)