Etsi

Senioriverkosto

Seniorijäsenyys on aktiiviyrittäjätoiminnasta luopuneelle jäsenyrittäjälle mahdollisuus jatkaa toimintaa yrittäjäjärjestön parissa. Seniorijäsenet ovat järjestölle suuri voimavara. Heillä on paljon arvokasta kokemusta ja tietoa yrittäjyydestä siirrettäväksi nuorelle yrittäjäpolvelle.

Seniorijäsenyyden edellytykset
Helsingin Yrittäjien yhdeksän paikallisyhdistystä käsittelevät oman alueensa seniorijäsenhakemukset. Yrittäjänä toimineen henkilön on mahdollista jatkaa jäsenyyttä seniorijäsenenä seuraavien edellytyksien täyttyessä:
  • seniorijäsenenä voi olla yrittäjä, joka on luopunut omasta yritystoiminnastaan, eikä enää täytä varsinaisen jäsenen kriteereitä
  • henkilö tai hänen aviopuolisonsa yritys on ollut aikaisemmin paikallisyhdistyksen jäsen
Yrittäjät, jotka esimerkiksi iän puolesta täyttävät kriteerit, mutta joilla liiketoiminta jatkuu aktiivisena ja jotka maksavat täyden jäsenmaksun, voivat osallistua verkostoon vapaamuotoisemmin. Senioriklubin toiminnasta ja tapahtumista on mahdollista saada tietoa liittymällä verkoston tiedotuslistalle.
Seniorijäsenellä ei ole täysin samoja jäsenoikeuksia kuin varsinaisella jäsenellä. Seniorijäsenellä ei ole äänioikeutta paikallisyhdistyksen kokouksissa, mutta hänet voidaan kutsua kaikkiin yhdistyksen kokouksiin ja tapahtumiin.

Seniorijäsenyys Helsingin Yrittäjissä
 
Helsingin Yrittäjillä toimii erittäin aktiivinen senioriverkosto. Verkosto tapaa kuukausittain ja järjestää muun muassa yhteisiä omakustanteisia lounaita, terveysiltoja ja teatterikäyntejä. Senioriyrittäjät osallistuvat myös Suomen Yrittäjien järjestämiin seniorimatkoihin sekä ovat tärkeä osa Helsingin Yrittäjien toimintaa edustamalla senioriyrittäjiä aluejärjestön tapahtumissa. Heidän osaamisensa ja kokemuksensa yrittäjyydestä on erityisen tärkeää tutortoiminnassa.

Seniorijäsenet ovat lämpimästi tervetulleita kaikkiin verkoston tilaisuuksiin!
 
Järjestö tarjoaa seniorijäsenille myös monipuolista tietoa yrittäjyydestä. Jäsenelle on käytössään mm.

  • YrittäjäSanomat-lehti
  • Yritystä Stadiin -lehti
  • neuvontapalvelu numerossa (09) 229 222
  • sähköiset uutiskirjeet
  • tapahtumakutsut

Seniorijäsenyys maksaa 50 euroa vuodessa.
 
Lähde mukaan senioritoimintaan ja viihdy hyvässä seurassa!
 
Lisätiedot:
Raimo Mäkinen, senioriverkoston puheenjohtaja, raimomakinen @ kolumbus.fi

Senioriverkoston hallitus 2019: eturivissä (vasemmalta oikealle) Riitta Kuukauppi, Riitta Geitel, Seija Valtonen (jäsenrekisterin hoitaja), Raimo Mäkinen (puheenjohtaja), Tuula Ursin, takarivissä (vasemmalta oikealle) Olavi Mäki (varapuheenjohtaja) ja Pentti Kärki (sihteeri). Kuvasta puuttuu Pirjo Muona. Kuva: Jaana Tihtonen