Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Social selling & henkilöbrändäys sosiaalisessa mediassa

Social selling & henkilöbrändäys sosiaalisessa mediassa

Aika

24.11.2021 | 15:30

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Jäsenille 85 € (+alv 24 %)
Etäkoulutus

Millaista on uuden ajan myynti ja miksi yrittäjien on tärkeää tehdä social sellingiä?

Nämä ja paljon muuta opit koulutuksen aikana:

  • Miten taklaat menestymisen esteitä
  • Näin valitset oikean (some)kanavan
  • 5 askelta sosiaalisen myynnin tekemiseen ja kasvuun
  • Parhaat käytänteet ja prosessit social sellingin tekemiseen
  • Sisältöideat asiantuntijaviestintään ja tunnettavuuden kasvattamiseen
  • Vinkit ammatillisen somettamisen ajankäyttöön ja johtamiseen

Koulutuksesta saat vinkkejä ja parhaita käytäntöjä siihen, miten kasvatat itsesi ja yrityksesi tunnettuutta somessa ja miten luot omaa asiantuntijabrändiä. Kuulet käytännön esimerkkien kautta, miten hanskaat somessa asiakkaiden kontaktoinnin, sisältöjen suunnittelun ja mitä ovat postauksien ”best practises”. Erilaisten tehtävien kautta pääset koulutuksen jälkeen ketterästi alkuun yrityksesi myynnin kasvattamisessa sosiaalisen median avulla.

Koulutus on tarkoitettu kaikille yrittäjille ja myyntiä tekeville. Koulutuksesta oppii niin kokematon kuin kokeneempikin sosiaalisen myynnin tekijä!

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Kouluttajana founder & CEO Oona Kankkunen, Network & Growth

Oona Kankkunen yrittäjä, joka on rakentanut omaa kasvua vasta puolivuotta sosiaalisten kanavien kautta, tehnyt parhaillaan 16 000 € / kk liikevaihtoa ja palkannut jo ensimmäisen työntekijänsä. Hän valmentaa ja puhuu intohimoisesti modernin myynnin (social selling), verkostoitumisen ja henkilöbrändäyksen puolesta ja jakaa oppejaan nyt eteenpäin. Oona on Network & Growth yrityksen perustaja ja kasvuvalmentaja. Hänet tunnetaan suosittuna LinkedIn vaikuttajana ja kouluttaja sekä verkostoitumistapahtumien #linkedinafterworkhelsinki perustajana.


Mitä hintaan kuuluu?

Koulutuksen hinta on Suomen Yrittäjien jäsenyrityksille 85 € ja ei-jäsenille 170 €. Hintoihin lisätään voimassa oleva alv.

Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta.

Tilaus- ja toimitusehdot


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella tau tabeltilla. Linkki ja ohjeet osallistumiseen toimitetaan tuntia ennen koulutuksen alkua sähköpostitse ilmoittautuneille.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse   tai puhelimitse 09 229 229 62.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity