Hämeen Yrittäjät
  • Koulutukset ja seminaarit
  • Valmennus

Myyntipuhevalmennus: Miten hurmaat ja myyt vaikka kahvijonossa?

  • Hämeen Yrittäjät
  • Forssan Yrittäjät
  • Hattulan Yrittäjät
  • Hauhon Yrittäjät

Hämeen Yrittäjät järjestää myyntivalmennuksen ja afterworkin perjantaina 24.5, jossa tapaat yrittäjäystäviä ja mahdollisesti jopa uusia kumppaneita!

Yksinyrittäjäakatemian perustaja, vuoden maakunnallisena yksinyrittäjänä palkitun Petra Pulkkisen koulutus tarjoaa virkistäviä vinkkejä oman myyntipuheen ja esittelyn rakentamiseksi. Miten hurmaat asiakkaan vaikka kahvijonossa ja mitkä ovatkaan ne tekijät, joilla valloitat, vaikutat ja viimeistelet kohtaamisen. Millä peliliikkeillä pääset lyhyessä ajassa heti asiaan, kaupantekoon?

Valmennuksen jälkeen jokaisella on mahdollista viimeistellä ja viritellä oma myyntipuhe ja mikki avataan osallistujille vielä saman illan aikana. Parhaasta myyntipuheesta tehdään juttu Yrittäjien kanaviin.

Valmennuksen ja afterworkin ohjelma:

17.30 Tervetuloa ja startataan tutustuminen
17.45 Hurmaava hissipuhe – näin myyt palvelusi vaikka kahvijonossa!
18.30 Vapaata seurustelua ja hissipuheen hiomista, Petra sparraa osallistujia
19.00 Valloita! – hissipuhekisa!
19.30 Palkintojen jako ja kovaa myyntiä

Valmennuksessa käsitellään seuraavat asiat: Miten erotut jo kättelyssä? Miten myyt tiedolla? Mitkä tekijät valloittavat asiakkaan? Miksi ostaisin juuri sinulta?

Valmennuksen ja afterworkin jälkeen on mahdollisuus lähteä yhdessä muiden kanssa jatkamaan afterwork-tunnelmaa omakustanteisesti.

Yrittäjien jäsenille koulutus on 50€ /hlä (+alv) ja muille osallistujille 99€ /hlö (+alv). Osallistumismaksu sisältää koulutuksen, pientä purtavaa ja juotavaa sekä henkilökohtaisen sparrauksen. Ilmoittautuminen päättyy 7.5. minkä jälkeen maksua ei palauteta. Koulutukseen voi osallistua myös jäsenyrityksen työntekijä. Koulutus järjestetään Parkki Business Parkilla Hämeenlinnassa, eikä siihen voi osallistua etänä.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Yrittäjien jäsenille 50€/hlö (+alv) ja muut osallistujat 99€/hlö (+alv)
Parkki Business Park, Hämeenlinna