Käärityt hihat_vaietut vaikeudet podcast
18.10.2021 klo 13:33
Uutinen

24/7-yrittäjyyskulttuuri, stressi, rakkaus ja seksi – Yrittäjän arjessa kaikki vaikuttaa kaikkeen

Yrittäjällä on mahdollisuus vaikuttaa omaan ajankäyttöönsä. Samalla nykyinen yrittäjyyskulttuuri luo monille paineita elää ja hengittää yrittäjyyttä ympäri vuorokauden. Pitääkö yrittäjän olla superihminen, venyä pitkiin työpäiviin ja pohtia jatkuvasti menestystä? Ja miten nämä paineet vaikuttavat yrittäjän ihmissuhteisiin, jaksamiseen ja jopa intiimiin kanssakäymiseen?

Käärityt hihat -podcastin Vaietut vaikeudet -teemasarjassa nuoret yrittäjät Pinja Bruun, Atte Pohjanmaa ja Taru Vainikainen sukeltavat kirjaimellisesti yrittäjän yksityisimpiin asioihin: miten jatkuva paine töissä ja vastuu yrityksestä vaikuttavat ihmissuhteisiin? Kolmikko pohtii stressin negatiivisia ja positiivisia puolia sekä stressin vaikutusta niin henkisesti kuin fyysisesti. Pitääkö yrittäjän aikatauluttaa seksikin? Löytyykö Tinderistä kumppania, joka ymmärtää yrittäjän arjen lainalaisuuksia? Miten Fifty Shades of Grey -kirja liittyy aiheeseen?

Laita kuulokkeet päähän ja liity mukaan kuuntelemaan yrittäjyydestä kokonaisvaltaisesti sen ilojen, epävarmuuksien, mahdollisuuksien ja haasteiden kautta. Vaietut vaikeudet -sarjassa yrittäjän arjesta puhutaan henkilökohtaisesti, avoimesti ja jokainen omista lähtökohdistaan.


Mikä Vaietut vaikeudet -podcast-sarja?
Vaietut vaikeudet -sarja on osa Helsingin Yrittäjien Käärityt hihat -podcastia. Vaietut vaikeudet -sarjassa keskitytään nuorten yrittäjien valitsemiin teemoihin ja sen tekijöinä toimivat Helsingin Yrittäjien nuorten yrittäjien verkoston HYNY:n hallituksen jäsenet.

Kuuntele Vaietut vaikeudet -podcastia: Perhe-elämä ja yrittäjyys

Kuuntele Vaietut vaikeudet –podcastia: Ihanat, kamalat ihmissuhteet

Kuuntele Vaietut vaikeudet -podcastia: Liian hyvä diili – Voiko sellaista olla?