28.1.2019 klo 10:03
Uutinen

Apurahaa arjen innovaatioihin

Hämeen ammatillisen korkeakoulutuksen ja tutkimuksen säätiön apurahat ovat haettavissa helmikuussa.

Hämeen ammatillisen korkeakoulutuksen ja tutkimuksen säätiön hallitus on päättänyt julistaa haettavaksi apurahoja tutkimushankkeille, joilla on vaikuttavuutta Hämeen ammattikorkeakoulun toiminta-alueella.Tutkimusapurahat ovat kaikkien haettavissa ja tästä hakumahdollisuudesta voi vapaasti tiedottaa yleisesti organisaatioissanne ja yhteistyökumppaniedenne keskuudessa.

Apurahahaussa on kaksi ryhmää:

A. Nuori tutkija, 5 000 euron apuraha tai apurahoja Hämeen ammattikorkeakoulun toiminta-aluetta tukevan tai aluetta hyödyntävän tutkimus- ja kehittämistoiminnan tukemiseen.

B. Työllistävät innovaatiot, arjen innovaatiot, uudistavat innovaatiot, 3 000 euron apuraha tai apurahoja Hämeen ammattikorkeakoulun toiminta-alueella uusia toimintamalleja ja uutta liiketoimintaa edistäviin innovaatioihin. Säätiö toivoo erityisesti hakemuksia, jotka liittyvät ammatilliseen osaamiseen, biotalouteen, teknologiasovelluksiin mukaan lukien ohutlevyteknologia tai älykkäät palvelut.

Apurahojen hakuaika alkaa 1.2.2019 ja päättyy 21.2.2019 klo 16.00. Apurahat ovat vapaasti kaikkien haettavissa. Apurahaa haetaan säätiön hakulomakkeella. Lomake ja ohjeet ovat saatavilla säätiön sivuilla, osoitteessa www.hakkts.fi.