17.3.2021 klo 12:56
Uutinen

Confirma Software osti Nethit Systems Ltd Oy:n – portti auki Pohjoismaihin

Pohjoismaissa toimiva Confirma Software on ostanut suomalaisen Nethit Systems Ltd Oy:n koko osakekannan 16.3.2021 tehdyllä kaupalla. Nethit jatkaa kaupan jälkeen toimintaansa edelleen omalla nimellään ja y-tunnuksellaan.

Hämeen Yrityssanomat | Forssa

Nethitin nykyinen toimiva johto sijoittaa Confirma Softwareen ja on siten edistämässä ja tukemassa Nethitin uutta alkua osana Confirma Software konsernia. 2018 Forssan vuoden yrittäjä ja 2013 Maakunnallinen nuori yrittäjä -palkittu Nethitin toimitusjohtaja Jari Anufrijeff on ratkaisuun tyytyväinen.

– Kauppa mahdollistaa meille saumattoman yhteistyön ja osaamisen jakamisen konsernin sisällä toimivien ohjelmistotoimittajien kesken. Se helpottaa tuotekehitystä ja palveluiden rakentamista sekä selkeyttää hinnoittelua, toteaa Nethitin toimitusjohtaja Jari Anufrijeff.

– Asiakkaillemme tämä tarkoittaa entistä suurempaa osaajien joukkoa, minkä ansiosta verkkokauppa-ammattilaisten aikaa vapautuu pääasiaan eli asiakkaiden palvelemiseen. Konsernin tuomilla muskeleilla voimme vahvistaa erityisesti tuotekehitystämme ja palvelumuotoiluamme.

Kaupan avulla Nethit saa pääsyn pohjoismaisille markkinoille. Samalla yrityksen verkkokauppaintegraatio laajenee koko konsernin tarjoamaan ERP-valikoimaan.

– Meidän asiakkaamme, jotka haluavat laajentaa myyntiään muihin Pohjoismaihin, saavat nyt tuen ja asennuspalvelut koko alueella.

Tavoitteena kasvaa Pohjoismaissa edelleen

Confirma Softwaren strategiana on jatkaa kasvua Pohjoismaiden markkinoilla hankkimalla pohjoismaisia ohjelmistoyrityksiä, joilla on vakiintunut markkina-asema pk-yritysten ja julkisen sektorin parissa.

– Me olemme innoissamme saadessamme Nethitin mukaan konserniin. Toiminnanohjausjärjestelmien, kassajärjestelmien ja nyt myös verkkokaupan ratkaisut mahdollistavat, että voimme tarjota kokonaisvaltaisia monikanavaisia järjestelmiä lukuisille toimialoille, kuten autokauppiaille, jälleenmyyjille ja tukkukaupalle. Odotamme innolla, että pääsemme tekemään työtä yhdessä Nethitin ammattilaisten kanssa ja että pääsemme kehittämään yritystä edelleen, sanoo Confirma Softwaren liiketoiminnan kehitysjohtaja Niclas Lundell.

Konsernin tavoitteena on tarjota asiakkaille jatkuvasti parempia palveluja ja tuotteita.

– Asiakkaidemme kasvu mahdollistaa oman kasvumme. Nämä kaksi asiaa kulkevat käsi kädessä ja ponnistelemme päivittäin, jotta asiakkaidemme liikevaihto kasvaisi ja suhteelliset kulut pienenisivät, Jari Anufrijeff vahvistaa.

Kaikki Nethitin 26 työntekijää jatkavat kaupan jälkeen vanhoina työntekijöinä.

– Nethit on Great Place to Work sertifioitu yritys ja pyrimme jatkuvasti parantamaan työympäristöämme. Kaupan myötä saamme useita uusia toimistoja ympäri pohjoismaita. Tämä avaa täysin uusia mahdollisuuksia rekrytoinnille.

Nethit Systems Ltd Oy on suomalainen verkkokaupan, toiminnanohjausjärjestelmän ja kassajärjestelmän toimittaja. Nethit Systemsin ratkaisut yhdistää kivijalan ja verkkokaupan toiminnan yhdeksi helposti hallittavaksi kokonaisuudeksi. Flowvy ja Jeemly -ohjelmistoja on toimitettu jo yli 2500 yritykselle, joista yli 200 toimii monikanavaisesti myymälässä ja verkossa.

Confirma Software tarjoaa vertikaalisia yritysohjelmistoratkaisuja Pohjoismaissa. Konsernin yritykset palvelevat yli 6 400 asiakasta eri puolilla Pohjoismaita toimittamalla ratkaisuja toiminnanohjaukseen, myymälöihin, laadunhallintaan, yrityksen sisällönhallintaan ja maksutapoihin.