Julkkareiden alkumaljojen jälkeen Duo Primadonnat musisoi viululla ja pianolla sinkkukappaleen lisäksi toisenkin oman kappaleensa ja tilanteeseen erityisen hyvin sopivan Elviksen Always on my mind. Kuva: Noora Mäkinen
11.5.2024 klo 08:54
Uutinen

Duo Primadonnat kunnioittaa Jarmo ”Jampe” Hautamäen muistoa uudella musiikkikappaleellaan

Pirkanmaalainen musiikkikenttä sai perjantaina koskettavan lisäyksen, kun Duo Primadonnat julkaisi kappaleensa "Jampe´s Happy Bluez". Sinkun julkkareita vietettiin perjantaina ravintola Astorissa Tampereella. Biisi on omistettu marraskuussa 2023 edesmenneelle Pirkkalan Yrittäjien puheenjohtajalle Jarmo "Jampe" Hautamäelle.

Jarmo Hautamäki toimi pirkanmaalaisduon promoottorina. Hän oli paitsi pirkkalalainen yrittäjä, myös sosiaalinen ja energinen monitoimimies. Sairaudetkaan eivät hidastaneet miehen menoa, joten lopulta yhtäkkiseltä tuntunut menehtyminen tuntui ympärillä olleessa laajassa verkostossa erityisen pahalta.

– Sävelsin kappaletta noihin aikoihin. Yhtäkkiä tajusin, että biisihän kuulostaa ihan Jampelta. Siinä on jazzia, swingiä, vanhempaa rock`n rollia ja bluesia – paljon kaikkea energistä – aivan kuten Jampessakin oli, kertoo duon pianisti Piia Kristiina.

Kappaleen julkaisu olisi ollut vaikeampaa ilman tukijoita. Monet pirkkalalaiset yrittäjät ja yksityishenkilöt lähtivät ilomielin mahdollistamaan primadonnien hanketta. Yrittäjien välinen yhteistyö toteutui, ja muusikot tahtovat lähettää erityiskiitokset Business Shooting Clubin Janne Hokkaselle, joka kääri hihat ja keräsi kokoon runsaasti tukijoita, niin yrittäjistä kuin yksityishenkilöistäkin. Jampen tunsivat kaikki!

Piia Kristiinan yritys on yrittäjäjärjestön jäsenenä Pirkkalassa

Pianisti Piia Kärnän, taiteilijanimeltään Piia Kristiinan Ohjelmatoimisto Piano & Viihde on Pirkkalan Yrittäjien jäsenyritys. Yhdessä viulisti Annukka Nevalaisen kanssa duo tuo säihkettä ja tunnelmaa musiikillaan erilaisiin tilaisuuksiin. Naisten ohjelmisto ulottuu kevyestä klassisesta metalliin ja jazzista bluesiin, unohtamatta ikivihreitä klassikoita ja tunnetuimpia elokuvasävelmiä. Lisäksi Piia Kristiina säveltää jatkuvasti omaa tuotantoa duolle.

– Meistä on etenkin pandemian jälkeen hienoa, että yritykset ja yksityiset ihmiset tahtovat juhlistaa asioita kunnolla, livemusiikin kera. Upeaa on sekin, jos voimme paikallisina taiteilijoina vaikuttaa yhteisöömme ja säilyttää muistoja musiikin voimalla, Piia Kristiina ja Annukka toteavat hymyillen.

Kuuntele Jampe´s Happy Bluez Youtubessa ja tutustu Duo Primadonniin nettisivuilla.

Satu Hildén