3.8.2018 klo 10:45
Uutinen

Edistä yrityksesi henkilöstön työhyvinvointia ja jaksamista hanketuen avulla

Kiinnostaako työhyvinvoinnin kehittäminen yrityksessäsi liikunnan avulla? Kunnossa kaiken ikää (KKI) -ohjelma myöntää taloudellista avustusta henkilöstön työ- ja toimintakyvyn tukemiseen liikunnan ja terveellisten elintapojen kautta.

Kunnossa kaiken ikää -hanketuella voi esimerkiksi rakentaa työyhteisöön erilaisia hyvinvointiohjelmia sekä kehittää niihin sopivia toimintatapoja yhteistyössä johdon, henkilöstön ja työterveyshuollon kanssa.

Hanketuella kannustetaan tukemaan henkilöstön työ- ja toimintakykyä sekä edistämään työssä jaksamista liikunnan ja terveellisten elintapojen avulla. Tuen myöntämisen kriteerit, hakuohjeet ja hakulomake löytyvät KKI-ohjelman verkkosivuilta. KKI-hanketukea voivat hakea kaikki rekisteröidyt yhteisöt, eli yritykset ja järjestöt (kuntia lukuun ottamatta).

>> Lisätietoa hanketuen hakemisesta

Hanketukihaku aukeaa 1.-30.9.2018. Tällöin tukea haetaan käytettäväksi ajalle 1.1.-30.11.2019.

KKI-ohjelman tavoitteena on arkisen liikkumisen, liikunnan harrastamisen ja terveellisten ruokailutottumusten sekä arkiliikkumista suosivan ympäristön avulla lisätä työikäisten terveyttä ja hyvinvointia. KKI-ohjelmalle on luonteenomaista terveysliikunnan verkostojen luominen, ylläpito ja kehittäminen. KKI-ohjelma on liikuttanut suomalaisia menestyksellisesti jo vuodesta 1995 lähtien.

Lisätietoja:

Kunnossa kaiken ikää (KKI) -ohjelma
p. 050 441 4025
www.kkiohjelma.fi

Kuva: Adobe Stock