29.6.2021 klo 15:15
Uutinen

Eläkeliitto haluaa kuulla yrittäjien kokemuksia eläkeläisistä työntekijöinä

Yrittäjä, onko sinulla kokemusta eläkeläisistä työntekijöinä? Tutustu Eläkeliiton hankkeeseen ja auta levittämään tietoa eläkeläisten osaamispotentiaalista muille yrityksille.

Eläkkeeltä töihin – kokemus käyttöön ja talous kuntoon (2020–2022) on Eläkeliiton elokuussa 2020 käynnistämä kehittämishanke, jonka tavoitteet ovat eläkeläisköyhyyden vähentäminen ja eläkeläisten hyvinvoinnin lisääminen. Hankkeessa rakennetaan keinoja eläkeläisköyhyyden vähentämiseksi, työpaikkojen monimuotoisuuden vahvistamiseksi ja ikääntyneiden kansalaisten työkokemuksen ja hiljaisen tiedon paremmaksi hyödyntämiseksi suomalaisessa työelämässä. Suomen Yrittäjät on Eläkkeeltä töihin –hankkeen kehittäjäkumppani.

Yrittäjä, kerro kokemuksistasi

Haluamme kuulla sinun kokemuksistasi eläkeläisistä työntekijöinä. Onko heidän kokemuksestaan ollut hyötyä toiminnallenne? Ovatko he kenties tuoneet ratkaisun osa-aikatyöntekijöiden saamiseksi? Onko heillä kenties ollut sellaista osaamista, mitä muualta ei ole löytynyt?

Eläkeliitto etsii yrittäjiä, joita voisi haastatella ja videoida. Videoita tullaan käyttämään hankkeen kotisivuilla ja sosiaalisessa mediassa, jotta yrittäjien tietoisuus eläkeläisistä työvoimapotentiaalina kasvaisi. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä hankkeen yhteyshenkilöön, tiedot löydät alta.

Yhteys ja tiedustelut:

Kari Hiltunen, projektiasiantuntija
Eläkeliitto
kari.hiltunen@elakeliitto.fi
p. 040 725 7121