19.6.2023 klo 09:00
Uutinen

Esa Kinnunen aloittaa Espoon Yrittäjien toimitusjohtajana 1.8.2023

Espoolaisten yrittäjien edunvalvoja ja puolestapuhuja Espoon Yrittäjät ry saa elokuussa uuden toimitusjohtajan. Jatkossa Espoon Yrittäjiä ja aluejärjestö Espoon Seudun Yrittäjiä luotsaa, KTM Esa Kinnunen.

Esa Kinnunen aloittaa Espoon Yrittäjien toimitusjohtajana elokuun alussa. Hän on toiminut viime vuodet monien yritysten hallituksissa, startup-sijoittajana, yrittäjämentorina ja ollut mukana aktiivisesti useiden yhdistysten toiminnassa (mm. FiBAN, Hallituspartnerit, Boardman, Helsingin Ekonomit ja Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Uudenmaanpiiri). Aiemmin Esa on työskennellyt IT-yrittäjänä sekä suurten yritysten liiketoimintajohdossa kansainvälisillä markkinoilla.

Uuden toimitusjohtajan valinnassa Espoon Yrittäjien hallitus painottierityisesti Esa Kinnusen vahvoja näyttöjä aiemmista vastuullisista liiketoimintajohdon tehtävistä sekä yrittäjyyden omakohtaisesta ymmärryksestä. Myös erinomaiset yrityssuhteet sekä laajat verkostot vaikuttivat valintaan.

Espoon Yrittäjien hallituksen varapuheenjohtaja Markku Sahi kertoo:

”Esa Kinnunen on moderni johtaja, joka mielellään mentoroi myös nuorempia yrittäjiä”.

”Aloitan Espoon Yrittäjissä suurella innostuksella ja odotan palavasti tulevia tapaamisia ja ajatusten vaihtoa erityisesti paikallisten yrittäjien sekä muiden alueen toimijoiden kanssa siitä, miten Espoosta tehdään nopeassa tahdissa entistä yrittäjäystävällisempi ympäristö”, Esa Kinnunen jatkaa.

Lisätietoja:

Esa Kinnunen
toimitusjohtaja 1.8.2023 alkaen, Espoon Yrittäjät
p. 040 586 0928

Markku Sahi
hallituksen varapuheenjohtaja, Espoon Yrittäjät
p. 040 844 2185

Espoon Yrittäjät toimii alueen yrittäjien edunvalvojana sekä yhteiskuntavaikuttajana yritystoiminnan ja yrittäjyyden edistämiseksi. Se on yksi Suomen Yrittäjien suurimmista paikallisyhdistyksistä. Suomen Yrittäjät on jäsenmäärältään elinkeinoelämän suurin keskusjärjestö, joka ajaa Suomen pienten ja keskisuurten yritysten asiaa. Lisätietoja: yrittajat.fi/espoo