Etelä-Helsingin Yrittäjien hallitus 2023.
Etelä-Helsingin Yrittäjien vuoden 2023 hallitus. Puheenjohtaja Markus Seppänen (kuvassa edessä keskellä) valittiin jatkamaan roolissaan myös vuonna 2024. Kuva: Jaana Tihtonen
2.2.2024 klo 21:50
Uutinen

Etelä-Helsingin Yrittäjät valittiin vuoden 2023 paikallisyhdistykseksi

Helsingin Yrittäjien paikallisyhdistys Helsingin Yrittäjät – Etelä-Helsinki ry palkittiin vuoden 2023 parhaana paikallisyhdistyksenä vähintään 500 jäsenen paikallisyhdistysten sarjassa. Suomen Yrittäjien parhaat paikallisyhdistykset palkittiin jäsenmäärän mukaan neljässä sarjassa: 1–99, 100–200, 201–499 sekä yli 500 jäsenyritystä. Palkinnot jaettiin perjantaina 2.2.2024 yrittäjäjärjestön Vaikuttajafoorumissa Vierumäellä.

Paikallisyhdistysten kilpailussa arvotettiin erityisesti vaikuttamista, jäsenten saamaa hyötyä, viestintää ja järjestötoimintaa. Etelä-Helsingin paikallisyhdistys on Helsingin Yrittäjien paikallisyhdistyksistä suurin, ja se toimii Helsingin eteläisten kaupunginosien alueella. Paikallisyhdistys on ollut viime vuoden aikana aktiivinen tapahtumien järjestämisessä ja yrittäjien edunvalvonnassa osana aluejärjestö Helsingin Yrittäjiä.

Etelä-Helsingin paikallisyhdistyksen viime vuoden pääteema oli ydinkeskustan yritysten tukeminen. Yhdistys järjesti ydinkeskustan yrittäjille suunnatun tapahtuman liiketoiminnan kehittämisestä ja kannattavuuden parantamisesta. Vuoden aikana paikallisyhdistys järjesti useita muitakin tapahtumia, joissa yrittäjät pääsivät verkostoitumaan ja saivat vertaistukea. Omien tapahtumiensa lisäksi yhdistys on järjestänyt viime vuoden aikana tapahtumia yhteistyössä alueen muiden paikallisyhdistysten kanssa ja vahvistanut näin alueellista yhteistyötä.

Etelä-Helsingin Yrittäjien hallituksen jäsenet ovat toimineet paikallisyhdistyksen luottamustehtävän lisäksi muissa rooleissa niin Helsingin Yrittäjien aluejärjestössä kuin Suomen Yrittäjien keskusjärjestössäkin. Etelä-Helsingin paikallisyhdistyksessä on useita nimikkoyrittäjiä, jotka pitävät yhteyttä helsinkiläisiin päättäjiin ja vievät heille viestiä yrittäjäjärjestöstä ja yrittäjien arjesta. Sekä helsinkiläisille kansanedustajille että Helsingin valtuustoryhmien puheenjohtajille on nimetty omat nimikkoyrittäjät.

Markus Seppänen.

Vuoden 2023 paikallisyhdistys -tunnustuksen otti vastaan Etelä-Helsingin Yrittäjien puheenjohtaja Markus Seppänen.

LISÄTIETOA

Markus Seppänen
puheenjohtaja, Etelä-Helsingin Yrittäjät ja varapuheenjohtaja, Helsingin Yrittäjät
p. 044 539 8399, markus.seppanen@profitcount.com

Tiina Oksala
toimitusjohtaja, Helsingin Yrittäjät
p. 040 548 1104, tiina.oksala@yrittajat.fi