27.2.2023 klo 19:00
Uutinen

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät vahvistaa vaikuttamistyötään – uusi ruoka-alan yrittäjien verkostoryhmä kokoaa yhteen ruoantuottajia ja muita ruoan parissa työskenteleviä yrittäjiä

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät on päättänyt perustaa uuden verkostoryhmän ruoka-alan yrittäjille. Verkostoryhmään voi hakea mukaan niin ruoan tuottajia kuin esimerkiksi ravintola-alan yrittäjiä – pääasia on, että yritystoiminta liittyy tavalla tai toisella ruokaan.

Ruoka-alan yrittäjien verkostoryhmän tehtävänä on toimia edunvalvonnan tukena ruoantuotantoa ja ruoka-alaa koskevissa asioissa.

Ryhmään voi hakea Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien jäsenyrityksen yrittäjä. Ryhmän valinnat ja toimintaperiaatteet käsitellään järjestövaliokunnassa.

Ryhmän toivotaan kirkastavan Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien vaikuttamistyötä ruoka-alalla sekä vahvistavan käytännön toimenpiteitä alan yrittäjien arjen parantamiseksi.

  • Etelä-Pohjanmaa on tunnettu ruokamaakuntana ja me haluamme olla tekemässä töitä sen eteen, että asia on näin myös tulevaisuudessa. Työmme tueksi haluamme näkemyksiä oman alansa parhailta asiantuntijoilta eli yrittäjiltä itseltään. Toivomme, että saamme ryhmään hakemuksia koko ruokaketjusta, toteaa Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien toimitusjohtajan sijainen Jussi-Pekka Kurikka.

Jos olet parhaimmillasi osana tiimiä, omaat niin visionäärin kuin realistinkin piirteitä, tunnistat ruoka-alan yrittäjyyden merkityksen ja olet valmis sitoutumaan tärkeään tehtävään – hae mukaan ruoka-alan yrittäjien verkostoryhmään sunnuntaihin 5.3. mennessä!