21.12.2022 klo 08:11
Uutinen

Etsimme tapahtumapaikkoja vuodelle 2023!

Hyvä ravintola-alan yrittäjä ja Jyväskylän Yrittäjien jäsen. Etsimme tapahtumapaikkoja vuodelle 2023!

Vuonna 2023 tulemme järjestämään säännöllisiä yrittäjätapaamisia kahdella eri formaatilla:

Yrittäjäaamiainen

Kokoonnumme hyvän aamupalapöydän ääreen verkostoitumaan ja vaihtamaan kuulumisia. Aamiaisilla saattaa olla myös vierailevia puhujia. Osallistujia enintään 30 henkilöä/aamiainen.

Tapahtumapäivät ovat 7.2., 4.4., 8.8., 3.10. ja 5.12. klo 8–9.

Rupattelua

Lähdetään yrittäjäporukalla syömään lounasta tai istumaan hetkeksi nauttimaan virvokkeista ja mahdollisesti pienestä purtavasta työpäivän päätteeksi omakustanteisesti.

Tapahtumapäivät ovat 3.3., 5.5., 1.9. ja 3.11.

Tarjoukset

Pyydämme teiltä, Jyväskylän Yrittäjien jäsenyritys, tarjouksia tapahtumien järjestämispaikoista seuraavasti:

Yrittäjäaamiainen – Onko kahvilassanne tai ravintolassanne kabinetti tai muu sopiva tila noin 30 hengelle ja mahdollisuus hyvään aamiaiseen? Haemme vakipaikkaa kokoontumisille, joten tehkää tarjous yllä mainituille päiville vuodelle 2023. Tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen ja osallistujamäärä voi vaihdella. Tavoitehintamme on 15,-/hlö, sisältäen alv sekä tilavuokran.

Kertokaa tarjouksessa

  • mitä voisitte tarjota kyseisellä hinnalla
  • tarjoatteko kiinteällä kertahinnalla vai onko laskutus perustuen todelliseen osallistujamäärään mahdollinen
  • ilmoittakaa myös, kuinka monta päivää etukäteen tarvitsette vahvistuksen osallistujamäärästä ja ruoka-ainerajoitteista.

Rupattelua – ehdottakaa ravintolaanne, baarianne tai kahvilaanne tapahtumapaikaksi jollekin päivälle (voit ehdottaa myös useampaa, tapahtuma tulee kiertämään eri paikoissa). Tapahtuman alkamisajankohdaksi on 3.3. ja 3.11. suunniteltu klo 18. Lounaalle klo 12 olisi ajatus lähteä 5.5. sekä 1.9. Toiveena on yhteinen pöytä tai kabinetti 15–30 hengelle. Ilmoittakaa myös, jos tarvitsette vahvistuksen osallistujamäärästä ennakkoon (ja kuinka monta päivää etukäteen) sekä haluatteko ruokatilaukset ja tiedon ruokarajoitteista ennakkoon. Jos haluatte tarjota osallistujille erikoismenun tai muuta erityistä, kertokaa myös siitä.

Lähettäkää tarjous yhdistyksen sähköpostiin jyvaskylan@yrittajat.fi.

Lisätietoja antaa hallituksen jäsen Reijo Kujala, 050 611 35. Päätökset tehdään tammikuussa 2023.