25.8.2020 klo 10:47
Uutinen

Hae mukaan Satakunnan Yrittäjien hallitukseen

Satakunnan Yrittäjät ry on käynnistänyt puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja hallituksen jäsen -haun erovuoroisten jäsenien tilalle kaudelle 2021–2022.  Haku on auki 3.10. asti. Hae mukaan!

Erovuoroisina ovat puheenjohtaja Jukka Hurrila, varapuheenjohtajat Teuvo Uusimäki ja Olli-Pekka Viljanen sekä hallituksen jäsenet Ari Korhonen, Heli Suppula ja Timo Wallin. Haku on avoin kaikille jäsenmaksun maksaneille Satakunnan Yrittäjien jäsenille.

Luottamusjohtoon haetaan rohkeita ja aktiivisia päätöksentekijöitä, joilla on kykyä ja erityisesti halua kehittää aluejärjestön toimintaa. Kirjallinen haku tehtäviin päättyy 3.10.

Vaalivaliokunta käsittelee määräpäivään mennessä tulleet hakemukset. Ehdokkaaksi voi kuitenkin asettua vielä syyskokouksessakin. Määräpäivään mennessä tehtäviin hakeneista vaalikelpoisista puheenjohtaja- ja varapuheenjohtajaehdokkaista tehdään esittelyt sekä hallituksen jäseneksi hakeneet mainitaan Satakunnan Yrittäjä -lehdessä.

Uusi puheenjohtajisto ja hallitus valitaan Syyskokouksessa 11.11.

Lähde mukaan parhaalle näköalapaikalle satakuntalaiseen yrittäjyyteen. Tehdään yhdessä Satakunnasta entistäkin parempi paikka yrittää.

Lähetä oma hakemuksesi täältä >>