Haku maakunnalliseen edunvalvonnan valiokuntaan ja asiantuntijaryhmään on alkanut

Haluatko osallistua maakunnalliseen yrittäjävaikuttamiseen?
Haluatko tarjota asiantuntija- ja toimialaosaamistasi yrittäjyyden edistämiseksi?

Hämeen Yrittäjät hakee jäseniä maakunnalliseen asiantuntijaryhmään ja edunvalvonnan valiokuntaan. Haku on auki 9.–30.11. Asiantuntijaryhmässä ja valiokunnassa työskentely tuo näkyvyyttä siihen osallistujalle, näköalapaikkaa vaikuttamistyöhön sekä uusia kontakteja. 

Asiantuntijaryhmässä osaamista ja näkemystä

Asiantuntijaryhmän tehtävä on tuoda huippuosaamista ja -näkemystä lausuntoihin sekä vaikuttamistyöhön. Ryhmän jäsenet muodostavat myös poolin, josta osoitetaan omaan yritystoiminta-alaan liittyen haastateltavia tiedotusvälineiden pyynnöstä. Ryhmä ei pidä kokouksia, työskentely tapahtuu sähköpostilla ja puhelimella. Tarvittava ajankäyttö vuositasolla on siis vähäinen.  

Edunvalvonnan valiokunta – maakunnan vaikuttamistyön ykkönen

Hämeen Yrittäjien edunvalvonnan valiokunta on vaikuttamistyön ykkösnyrkki Kanta-Hämeessä. Valiokunta linjaa ja valmistelee vaikuttamistyön keskeiset linjaukset, osallistuu merkittävimpien lausuntojen valmisteluun ja keskeisimpiin vaikuttamistyön operaatioihin. Valiokuntaan haetaan 8–10 jäsentä, jotka edustavat eri osaamisalueita. Asiantuntijaryhmät tukevat valiokunnan työskentelyä. Valiokunnalla on vuosittain 4–6 kokousta sekä osallistumista etänä lausuntojen valmisteluun.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Voit halutessasi hakeutua kumpaankin ryhmään!