19.9.2018 klo 10:07
Uutinen

Haluatko yrityksesi näkyville Suomen kattavimpaan palveluyritysluetteloon?

Viime vuonna tiedotimme Länsi-Helsingin Yrittäjien jäsenille Helsingin sosiaaliviraston yhteistyöhankkeestamme kehittää yrittäjien ja sosiaaliviraston asiakkaiden helppokäyttöistä ja yksinkertaista kohtaamispaikkaa. Vuoden kestäneen tuotekehityksen jälkeen siirrymme nyt käytännön vaiheeseen. IT-palveluntuottaja Lumolink Oy on kehittänyt verkkoalustan, missä tämä tavoite saavutetaan. Verkkoalustan nimi on PalvelunPaikka.

PalvelunPaikka on kehitetty Helsingin kaupungin kanssa yhteistyössä. Yhteistyön tavoitteena on koota ensin Länsi-Helsingissä ja myöhemmin kaikille Helsingissä asuville ikäihmisille ja heidän omaisilleen internet-verkkosivut lähialueen sosiaali- ja terveyspalveluiden sekä muista hyvinvoinnin palveluiden tarjoajista. PalvelunPaikka.fi – verkkosivut julkaistiin 1.9.2018.

Yrityksesi mukaan PalvelunPaikka.fi-sivustolle?

Yrittäjille tarjotaan houkutteleva mahdollisuus päästä tarjoamaan palveluitaan suoraan palveluja tarvitseville. Asiakkaat osaavat hakea tältä sivustolta tarvitsemiaan palveluja ja heitä myös opetetaan ja ohjataan hakeutumaan sivustolle.

Jos yrityksesi tarjoaa tuotteita tai palveluja esimerkiksi asumisen, remontoinnin, hoito ja hoiva-alalle, kauneudenhoito, parturi-kampaaja-alalle, kuljetus, varastointi jne. niin ota yhteyttä Lumolinkin projektivastaavaan Artem Daniliantsiin s-postilla: artem.daniliants@lumolink.com

Tutustu PalvelunPaikka-sivustoon >>