25.10.2018 klo 10:19
Uutinen

Hankinta-asiamies.fi -verkkopalvelun ylläpito päättyy

Varsinais-Suomen Yrittäjät on ylläpitänyt Hankinta-asiamies.fi -verkkopalvelua ja -sivustoa viimeiset kymmenen vuotta. Palvelu hakuvahteineen ollut myös Pirkanmaan Yrittäjien käytössä ja se on ollut jäsenille ilmainen, mutta muille maksullinen.

Koska verkkopalvelu ei enää vastaa kaikilta osin käyttäjien tarpeita, Varsinais-Suomen Yrittäjät on päättänyt lopettaa hankinta-asiamies.fi -palvelun ylläpidon 31.12.2018.

Tämä tarkoittaa, että hankinta-asiamies.fi -sivusto suljetaan 31.12.2018. 1.1.2019 alkaen tarjolla ei ole enää maksutonta hankintailmoitusten ja tarjouspyyntöjen vahtipalvelua.

Varsinais-Suomen Yrittäjät on päättänyt korvata Hankinta-asiamies.fi -verkkopalvelun Mercell Suomi Oy:n vastaavalla, mutta monipuolisemmalla ”Mercell Hankintavahti joustava” –palvelulla, joka on kaikille käyttäjille maksullinen. Hankinta-asiamies.fi –palvelun asiakkaat siirretään Mercell Suomi Oy:lle 31.12.2018 mennessä. Pirkanmaan Yrittäjät tekee myöhemmin tänä vuonna päätöksen mahdollisesta jäsenedusta käytyään neuvottelut loppuun Mercell Suomi Oy:n kanssa. Mikäli tässä tilanteessa haluat poistaa Hankinta-asiamies.fi –palvelun käyttäjätilisi käytöstä, ilmoita asiasta osoitteeseen: pirkanmaa@hankinta-asiamies.fi

Suomen ja Pirkanmaan Yrittäjien hankintaneuvonta jatkuu normaaliin tapaan. Pirkanmaan Yrittäjien jäsenten hankintaneuvonta ja jäsenille suunnatut hankintatilaisuudet ja koulutukset kuten hankintaklinikat eivät ole kytköksissä Hankinta-asiamies.fi -verkkopalvelussa tapahtuviin muutoksiin. Tukipyynnön Pirkanmaan hankintaneuvontaan voi Hankinta-asiamies.fi -verkkopalvelun sulkeuduttua jättää Pirkanmaan Yrittäjien omien verkkosivujen kautta. Verkkopalvelussa tapahtuvat muutokset eivät koske myöskään Suomen Yrittäjien hankintaneuvontapalvelua. Kaikki Suomen Yrittäjien hankintaneuvojat löydät jatkossakin osoitteesta: https://www.yrittajat.fi/yrittajan-abc/yritystoiminnan-abc/julkiset-hankinnat/suomen-yrittajien-hankintaneuvonta-553148

Lisätietoja:

  • Varsinais-Suomen hankinta-asiamies Jorma Saariketo jorma.saariketo@yrittajat.fi, puh. 044 556 7638, (Hankinta-asiamies.fi -palvelun rekisterin ylläpito ja tietosuoja-asiat)
  • Mercell Suomi Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Niemistö, puh. 040 748 3559, kini@mercell.com