23.3.2021 klo 09:07
Uutinen

Helsingin Yrittäjät starttaa uuden yrittäjyyden teemoista kertovan podcast-sarjansa – ensimmäisen jakson vieraana sisäministeri Maria Ohisalo

Helsingin Yrittäjien Käärityt hihat -podcastissa paneudutaan yrittäjyyden myytteihin ja helsinkiläisten yrittäjien arkeen. Historian ensimmäisen jakson kunniaksi podcastin vieraana on sisäministeri Maria Ohisalo, jonka kanssa keskustelee yrittäjä Esko Valkeala. Keskustelua käydään tämän päivän yksinyrittäjyydestä, korona-ajan tunnelmista, suomalaisen työn ja yrittäjyyden tulevaisuudesta sekä pienituloisuuden tuomista haasteista.

Yrittäjä, ota hyvä asento ja viritä kuuloluusi Helsingin Yrittäjien taajuudelle! Helsingin Yrittäjien uudessa Käärityt hihat -podcast-sarja tartutaan rohkeasti yrittäjän arkeen vaikuttaviin asioihin ja ilmiöihin. Podcast-sarjassa murretaan yrittäjyyteen liittyviä myyttejä vaihtuvien juontajien ja vieraiden kanssa.

Ensimmäisessä jaksossa vieraana on sisäministeri Maria Ohisalo, jota jututtaa yrittäjä, Helsingin Yrittäjien varapuheenjohtaja Esko Valkeala, joka toimii myös Ohisalon nimikkoyrittäjänä. Aloitusjakson teemoina ovat muun muassa tämän päivän yksinyrittäjyys, yksinyrittäjien tuet sekä suomalaisen työn ja yrittäjyyden tulevaisuus.

– Onhan tämä aika ollut aivan valtavan yllättävää meille kaikille. Maailmanlaajuisesti harva meistä pystyi ennustamaan koronaviruksen leviämisen uhkaa. Kaiken seurauksena yrittäjien toimeentulo on kärsinyt, kun asiakasvirta kivijalkamyymälään on katkennut, Ohisalo nostaa esiin puheenvuorossaan.

Miten yksinyrittäjien asemaa tai tilannetta voisi vielä parantaa? Mitä taitoja yrittäjiltä juuri nyt vaaditaan ja millaiset ovat yrittäjyyden näkymät tunnelin päässä? Kuinka yrittäjille taataan parempi toimintaympäristö? Entä mitä ilmastonmuutos tarkoittaa yrittäjän näkökulmasta? Näihin ja moneen muuhun kysymykseen tartutaan tässä jaksossa. Jakso on nauhoitettu 18.2.2021.

Seuraa Helsingin Yrittäjien viestintää, sillä tiedotamme pian lisää seuraavien jaksojen julkaisuaikatauluista.

Mistä aiheesta sinä haluaisit kuulla lisää? Tai kenen yrittäjän tarinaan haluaisit tutustua?
> Vinkkaa meille podcastin aiheista ja haastateltavista: tiedotus.helsinki(at)yrittajat.fi


Kuuntele Käärityt hihat -podcastia

> Soundcloud: Käärityt hihat: Jakso 1. Korona-ajasta eteenpäin / Maria Ohisalo ja Esko Valkeala (27 min)

> Spotify: Käärityt hihat: Jakso 1. Korona-ajasta eteenpäin / Maria Ohisalo ja Esko Valkeala (27 min)


Kuva: Jaana Tihtonen
Tunnus: Mene Creative

Muita kiinnostavia aiheita